Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekerrrapp

mam 175 cm wzostu i waze

Polecane posty

Gość czekerrrapp

75 kilo, myslicice ze jestem gruba?? Ja nie czuje sie gruba, nie mam waleczkow ani nic takiego. Jednak ksiazkowo to nie mam dobrej wagi. Myslicie, zwe to moze byc kwestia kosci??

Gość fdsfddfs
wazysz za duzo . Schudnij przynajmniej 5 kg .

Gość mam nadzieję , ze bmblondyn
Jeżeli wyglądasz dobrze , to nie masz po co chudnąć . Mam koleżankę co ma 163 cm i waży 50 kg , a wygląda jakby ważyła z 70 :O

Gość fdsfddfs
moim zdaniem prawidlowa waga w twoim wypadku to 60 -70 kg . 75 kg to odrobine za duzo .NIe jestes gruba , ale na pewno jest to za duzo . Wystarczy wejsc na strony z modelka mi gdzie sa ogloszenia typu : MAm : 172 cm wzrostu 54 kg wagi ..

Gość czekerrrapp
A skad wiesz czy waze za duzo skoro mnie nie widziales/las. Nosze spodnie L, zawsze mialam szerokie biodra. Natomiast bluzeczki M. Nie uwazam zebym byla za gruba. jest wiele drobniejszych dziewczyn, ktore wagowo na pewno lepiej stoja a wisza im boczki, albo maja flaka na brzuchu...

Gość Cycuś (.)(.)
Jesteś tłusta!!! Ja na twoim miejscu bym się nie pokazywała innym na oczy.

Gość czekerrrapp
haha zdziwilbys sie ilu jest chetnych cycus :D schowaj te brzydkie cycki!

jak już pisałem wszystko zależy czy masz mięśnie zamiast tłuszczy i jak te kilogramy się rozkradają ;)

Gość Cycuś (.)(.)
Też mam 175 cm wzrostu ale ważę 56 kilo :)

Gość fdsfddfs
A skad wiesz czy waze za duzo sama napisałas ze masz 75 kg . Ta waga mowi wszystko za siebie . NIe jestes chuda jesli tyle wazysz . Nie twierdze ze masz wielka nadwage , tylko znajdujsze sie na granicy otyłosc / prawidlowa waga .

Gość Cycuś (.)(.)
Moje cycuszki są piękne i jędrne pewnie ty przy takiej masie takich nie masz :D

Gość czekerrrapp
Zle to ujelam ;) wiem, ze waze duzo, ale skad wiesz, ze zle wygladam czyli grubo. wszysyc daja mi ok 60 kg. prawde zna tylko moj chlopak ;D

Gość fdsfddfs
na poczatek radze schudnac 5 kg i utrzymywać wage ponizej 70 kg . Wtedy z pewnoscia bedzie lepiej niz jest obecnie .

Gość yyyykkkk
Cycuś jak waższych tylko 56 kg to masz niedowagę przy swoim wzroście. Jeśli twierdzisz, że ona jest za duża, to radzę psychiatrę, bo może początki anoreksji? Ja sama mam 175 cm, i ważę 55 kg, ale wiesz, ja tyje... bo to jest za mało na taki wzrost. A Ty z wagą 75 jesteś OK. Ja nie mam złych wymiarów bo 88 piersi, 90 biodra, 98 pupa, 70 pas. Ale uważam, że 60 kg to minimum przy takim wzroście. A najlepiej 60-80 kg, wtedy zdrowa kobieta:) A nie wieszaczki...

Gość fdsfddfs
nie bede ci proponować by stracic 20 kg , bo nie o to chodzi . Wiem tyle , ze przyzwota waga dla 175 cm wzrostu, to jest ponizej 70 kg . Zawsze waga dopuszczalna wynosi wzrost - 5 kg Jesli masz na przyklad 170 cm wzrotu to waga maksymalna w normie wynosi 65 kg . Powyzej to juz jest zblizanie sie do otyłosci .

Gość yyyyyykkkkkkkkkk
Jakiej otyłości? Psychiatra, bo anoreksja was atakuje!!! Ona waży dobrze!!! Może ma ciężkie kości? Może ma dużo mięśni? Nie widizeliście, a się odzwywacie A poza tym 75 kg przy 175 kg to jest normalna waga! Otyłość to ty masz w swojej głowie, pewnie sam masz poważną niedowagę, bo ty tylko same grubasy widzisz. Nie słuchaj tych idiotów, bo jesteś kobieta, a nie wieszak!

Gość fdsfddfs
czyli tak wyglada to dla 170 cm wzrostu . 170 cm wzrostu -waga prawidłowa : 50-65 kg -waga posrednia ( miedzy otyloscia / waga prawidlową ) 65-70 kg - otyłosc - powyzej 70 kg

Gość yyyyykkkk
Chyba w Twojej głowie co? Bo bardzo się mylisz!:) Ona waży dobrze i jej nie wmawiaj! Może jeszcze przytyć 5 kg i będzie dobrze! Zajmij się swoją anoreksją i sio, bo denerwujesz ludzi normalnych

Gość fdsfddfs
fdsfddfs co TY pieprzysz !!! a ile ty wazysz ? Pewnie 80 kg hehe

dużo ! :D nie dość że gryba to jeszcze wielka,175 cm :O

Gość fdsfddfs
fdsfddfs jak nie masz pojecia to lepiej sie nie wypowiadaj tylko zamilcz na wieki nie podoba ci sie ze pisze prawde . POkaz mi laske ktora wazy 75 kg . Wiekszosc kobiet ktore znam i maja okolo 170 cm wzrostu waza mniej niz 60 kg ..

Gość czekerrrapp
Dziękuje Wam za wpisy, wszystkie sie dla mnie liczą! Mysle, ze wysokim kobietom jest gorzej wyznaczyc ta gorna granice. jestem mloda i aktywna, ale na niektore rzeczy nie mam wplywu. nawet jak chodzialm ostro na silownie i brala, tabletki spalajace, to zrobilam sie smuklejsza spadlo na wadze, ale na krotko.. kazdy ma inne prdyspozycje. moja siostra wazy 45 kilo ma 165 cm wzrostu a je dwa razy tyle co ja. jak ide z nia do mc donalda to czasami ludzie sie za nia odwracaja, bo ma pelna tace zarcia a jest taka drobna... ale czy jest czego zazdroscic? figuru 12latki?

SARIN hehehe prosze Cie dziecko co ty gadasz spojz sie na swoja fotke.. to ze ty jestes krasnal nie zbytnio urodziwy wrecz fatalny wiejski chlopaczek (oceniam to co widze na zdjeciu ) a nie no czego nie widze ) to nie zazdrosc w taki sposob tym ktorzy sa wysocy:)

Gość jesteś gruba jak nic
ja mam 179 cm wzrostu i ważę 20 kg mniej niż ty. Może i jestem za chuda, ale lepsze to niż bycie grubasem :o