Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekerrrapp

mam 175 cm wzostu i waze

Polecane posty

a ja wam :* pokaż fotkę to ocenię Twoją aparycję :P już gdzieś pisałem,że ludziom zazdroszcze tylko dużych pieniążków :P

Gość czekerrrapp
Sarin, ale taka twarza, to bym sie na cala Polske nie chwalila... :-D

Gość fdsfddfs
masz 175 cm wzrostu wazysz 75 kg . Oznacza to ze znajdujesz sie na granicy otylosc/waga prawidlowa Niby twoja waga jest jeszcze w normie , ale wlasciwie jest to gorna granica normy .

twarz jak najbardziej ok :D nie wiem ,czyżbym jakiejś grubasce nadepnął na odcisk ? kłyhyhyhy

Gość czekerrrapp
Zrób sobie lepiej remont w pokoiku, a nie marnujesz tutaj czas :) Ja nie obrazam sie na zadne zdania, dziwi mnie tylko, ze tak ostro krytykujesz kogos, a sam jestes nieurodziwy i to na maksa ...

Gość sarin niestety nie jestes przy
stojny MAsz ładne włosy , ale przystjoniakiem trudno cie nazwać .

przynajmniej miałem odwage się pokazać :D założe się,że sama nie dość ,że przy kości toś tak szpetna,że jak przechodzisz obok kibla woda się sama spuszcza :O

Gość czekerrrapp
I dogryzajac innym - pamietaj, ze kilogramy zawsze mozna zrzucic, a z Twoja twarza juz nic nie da sie zrobic,,, a nawet gdyby - duzo by to kosztowalo!

wysoką kobyłke z nadwagą tak samo trudno nazwać "urodziwą"

Gość hm.................
fdsfddfs masz 175 cm wzrostu wazysz 75 kg . Oznacza to ze znajdujesz sie na granicy otylosc/waga prawidlowa Niby twoja waga jest jeszcze w normie , ale wlasciwie jest to gorna granica normy . Jeśli już to na granicy NADWAGI, a nie otyłości :o Autorko, jeśli się dobrze czujesz ze swoją wagą, to chyba najważniejsze. Ja wierzę, że wyglądasz ok :)

chyba kpisz,.kilogramów nigdy się nie wyzbędziesz :D dziewczyny z którymi byłem nie narzekały :D

zaraz mogę wstawić zdjęcia pięknych kobiet z nadwagą :D poza tym piłkarzyki mi nie imponują :D

Gość yyyyyykkkkkk
Sprawdziłam we wszystkich możliwych kalkulatorach i ona ma wagę idealną! A każda osoba, która tutaj powiedziała, że ona jest za gruba, powinna skierować swoje kroki do psychiatry, bo za kilka lat anoreksja czeka. Nie żartuje, bo jestem z wykształcenia psychologiem. Tak to się zaczyna najpierw obrażanie innych, z normalną wagą... Jak ktoś tu napisał mam 179 cm i ważę 55 kg, jesteś już pod opiekę psychiatry? Bo jeśli uważasz,że to ok, to masz "nieźle przekręconą główkę". To nie jest nawet niedowaga, ale wychudzenie!!! Za kilka lat położysz się w grobie, bo brak kalorii także zabija. A

te kalkulatory to se możecie w dupe wsadzić :D przy 75 kg będzie widać,że jest se potężna :D

Gość yyyyykkkk
Czytałam ostatnio, że nadchodzi era anorektyków!!! Ja w tym nie wezmę udziału, a większość tutaj już zaczęła. 55 kg i 180 cm? I co nic nie robisz? Życia nie lubisz, czy co???

Gość goska99998
ja mam 176 cm i ważę gdzieś 63 a mam sporo tłuszczyku na nogach i na biodrach. także nie wiem. ale może masz po prostu grube kości albo jesteś ubita. ja tam bym chciała schudnąć do 59, bo już tak ważyłam kiedyś i czułam się super, jak modelka. ale jeśli Ty się dobrze czujesz w swoim ciele, to nie musisz sie odchudzać. możliwe, że to właśnie wina kości. może też masz spory biust i może on też troszkę waży. nie mam pojęcia. ja przy tej wadze wyglądałabym fatalnie.

Gość yyyykkk
Tu Sarin "masz gówniany umysł" może z 15 lat masz, to co ty wiesz na temat praiwdłowej wagi??? Jak podważasz BMI, to świadczy o tym, że długie lata przed książkami!!! Jak chcesz to sobie wychoduj anorektyczkę, ale normalne kobiety zostaw w spokoju. Ja np ważę 55 kg, ale chcę ważyć 65 minimum, i co zabronisz??? Jak dla ciebie interesujące są wieszaki, to kup sobie w hipemarkecie:) Ty możesz mieć sobie "gówno" w głowie, ale nie zachęcaj innych!!!

Gość myślałam że to żart
ja mam 179 cm i 55 kg, nie jestem pod opieką psychiatry, bo nie ma takiej potrzeby. Nie odchudzam się, nigdy nie odchudzałam, jem normalnie (5 posiłków dziennie), jem wszystko i po prostu nie tyję. Badania nigdy nic nie wykazały, a było kilku lekarzy, którym moja waga przeszkadzała. "Niestety" dla nich jestem zdrowa, zaburzeń miesiączkowania ani innych (w tym hormonalnych) nie mam i wypraszam sobie teksty o chorobie psychicznej. Jedyny minus tej sytuacji - mały biust, ale jak wyrosłam z wieku nastoletnich kompleksów to i to mi nie przeszkadza.

Gość grrrrr
myślałam że to żart no bo ty jesteś przypadek z drobnymi kośćmi i pewnie długonogi a autorka może być z krępych osób i ze zbitym ciałem. Proste podanie wagi i wzrostu a nawet wymiarów nie mówi całej prawdy o tym jak ktoś wygląda. Bo przecież możemy sobie wyobrazić dwie dziewczyny o takim samym wzroście i takiej samej wadze i jedna żeby wyglądać ładnie powinna schudnąć a druga przytyć.

Gość giergi
wielki babiszon

Gość giergi
yyyykkk - uważam, że co najwyżej jesteś tłustą babą która rzuca się jak tłusta dzika locha, a nie psychologiem, a jeśli jesteś psychologiem - wybitnie kiepskim

Gość giergi
Jak podważasz BMI, to świadczy o tym, że długie lata przed książkami!!! przyganiał koił garnkowi, ha ha:) BMI jest podstawową ramą, bazą do wyznaczenia wagi prawidłowej, jak ktoś ślepo w niego wierzy, znaczy, że długie lata przed książkami.

Gość gość
mam tyle zrostu co Ty i niedawno ważyłam 64,5 kg ale jestem na diecie i teraz ważę już 61kg ale uważam że to i tak za dużo :) ja dążę do 58kg ;D