Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelia 1526

ludzie to maja nasrane ! miał być spokojny spacer a tu..

Polecane posty

Gość aurelia 1526

co za ludzie mnie otaczaja to nie mam pytań , właśnie wróciłam ze spaceru a raczej farmera bo bardziej mnie zmęczył niż miał odprężyć :o mieszkam w samym centrum gdzie nie ma trawników etc . mam wolne wiec wzielam swojego psa do parku jak co tydz zreszta w okresie wakacji ide sobie ide z małym (york) i przede mna jakiś wiekszy pies a za mna jamnik i nagle słysze : Przepraszam mila moja ale tu psa sie nie wyprowadza , (?) odwracam sie zdziwiona a tam malżenstwo z małym dzieckiem i mi mówi to bla bla ja na to że nie widze nigdzie zakazu a ten mi wmawia że park to miejsce do leżenia a nie dla psów , na to ja że leży sie na plaży ale jeśli mi zakaz pokaże to ok nie bede miala nic do gadania na co on dalej swoje i tłumaczy mi że wybieg dla psów jest dalej , (oczywiście że jest ale dla psów powyzej 15kg gdzies na uboczu by nie zagrazaly dzieciaka jak beda latac) a on dalej ze tam powinnam isc ze swoim no ludzie ! tlumacze mu ze ja po swoim psie sprzatam jesli mu o to chodzi i nikt kultury mnie uczyć nie musi a ten swoje i swoje , nagle idzie babka z psami też po trawie a on do mnie widzi pani ta pani idzie sciezka z psami na co moje nerwy sie juz skonczyly bo robi ze mnie debila i wmawiajac takie rzeczy to jeszcze bedzie mnie uczył jak trawa wyglada,mija nas straż miejka (mój pies dalej biegal sobie) i obojetnie przeszli a ten patafian chodzil za mna cala droge z tym wózkiem i co chwile ze mam isc z psem na wybieg :o mój pies lekko podniósł noge jak to pies znaczy teren kropelka moczu a on na mnie że ponoć sprzątam po nim itd noo nie ja jestem ciekwa czy jak jego dzieciak bedzie miał 2 lata i popusci na kapielisku miejskim bedzie ponosil koszty oczyszczania wody, tez nie lubie jak jakies niespodzianki leza na trawie ale zawsze mam worek i sprzatam po psie to jeszcze opierdziel zbieram nie wiem za co , paranoja, jakoś po 18 gdy jestem z psem w parku kazda rase mozna spotkac biegajaca tam a on mi wpiera ze rzekomo zakaz jest i jeszcze musial popsuc popoludnie . :o

Gość aurelia 1526
up up

Gość Jak zawsze rozmnażają się ci
co nie powinni. Durne bydło. Dresiarzowi nie zwróciłby uwagi ,że ma nie wyrzucac puszek po piwsku bo by w morduchnę zarobił.

Gość aurelia 1526
dokladnie ! tym bardziej ze przede mna szedł husky i jakoś mijajacy ich facet nie zwrócił uwagi tylko do mnie oczywiscie sie przyczepił zgred :o a ta jego żonka jaka dumna że obrońca zieleni jakoś sie znalazł :/

Gość aurelia 1526
ty podszywie masz chyba problemy z rasami to jakiś kundelek a nie york :D

Gość nogin rozwaliła to
dumna :P

Gość aurelia 1526
?

Gość aurelia 1526
na koniec podziękowałam, że nie wezwali stróżów prawa, po czym oddaliłam się podskokach z przytupem na lewą nogę, wesoło przy tym popierdując i frywolnie machając kosmatym ogonkiem w tak dreptania mojego jazgotającego psa-pasożyta

Gość aurelia 1526
popatrz tak kreatywny jesteś a swojego nicka nie potrafisz wymyślić - biedni ci ludzie dzisiaj jak bardzo musza być zakompleksieni i samotni że jedynym zajeciem a zarazm radościa jest podszywanie sie na jakże rozpowszechnionym portalu przeznaczonym w zamierzeniu na ukazania choć odrobiny mądrości i wymiany poglądów :* a jak z ciebie taki cyrkowiec a zarazem śmiesza cie twoje żarty to może jakiś kabaret założ ? rozumiem że nie stać cie na to bo w końcu bycie anonimowym i mocnym w gębie jest kól , no to sprawie ci radość i powiem że NAWET pierwsza linijka mnie rozbawila ale raczej bylo to pożałowanie popracuj nadtym ;)

Gość Danabanana
jaka kreatywna psiara się znalazła. kreatywność na poziomie yorka :D

Gość Autoko do dużego
psa się dziad nie przyczepił , bo jakby tym psem poszczuł , to by mordę od razu zamkną :D Trzeba było nie dyskutować z bydłem i po prostu sobie iść dalej .

Gość aurelia 1526
chciałeś mi dowalić a coś ci nie wyszlo :o bo ostatanio na wp nawet na glownej bylo o yorkach i ich madrosci :d a widzisz ty za to od razu pokazujesz ze do madrych nie nalezysz bo skoro pisze ze w centrum mieszkam gdzie nie ma trawnika to jak moge kubic labladora i wyprowadzac go chyba do marketu ? tzn. na innego psa warunków nie miałam dziecinko ;)

Gość aurelia 1526
labrador*