Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarz_yna

Sprzedam suknię ślubną Veromia Gratis Welon+ bolerko Kraków

Polecane posty

Gość Katarz_yna

Witam:) Sprzedam suknie ślubną firmy Veromia. Brałam w niej ślub 29 maja tego roku:) Suknia jest nic nie zniszczona w stanie idealnym. Rozm 38. Gratis dodaję: dwa welony mgiełki trzywarstwowe + bolerko uszyte z tego samego materiału co suknia + podwiązkę nową. http://www.katarz_yna.republika.pl/V.jpg http://www.katarz_yna.republika.pl/suknia1.JPG http://www.katarz_yna.republika.pl/suknia2.JPG http://www.katarz_yna.republika.pl/suknia3.JPG

Gość Katarz_yna
Oczywiście kupiłam ją nową. Cena w salonie to 2400zł. Sprzedam za połowę ceny.

Gość wujek zajebista rada
troszke gruba jestes

Gość sukniaslubnamyass
wyglądasz jak owinięta w zasłonę

Gość katarz_yna
wujek zajebista rada A co Ciebie moja figura interesuje?

Gość wujek zajebista rada
a interesuje, bo kiepsko na tobie ta sukienka lezy, opona na brzuchu jak u faceta. wez sie za siebie dziewczyno zebys nie skonczyla jak gruba berta:D:D:D

Gość eeerrr to jest
ta sama suknia co na zdjęciu? To chyba modelka nosi rozmiar...36? nie... 34? Nie... 32? też nie... może 30 albo 28, jeśli to co masz na sobie to rozmiar 38 :O

Gość bramsob
a moze poprostu jest w ciąży..

Gość katarz_yna
Akurat ja byłam w 6 msc ciąży ale jakie to ma znaczenie. Rozm. Jest 38 suknia była troche zwężana w biuście. Z tyłu jest możliwość regulacji i dopasowania do figury:)

Gość katarz_yna
wujek zajebista rada Widać po Twoich wypowiedziach, że jesteś zakompleksiony:)

Gość taka sobie jedna dziewucha
nie rob smiechu za 1200 mozna kupic nowa firmowa z wyprzedazy albo uszyc nikt nie kupi uzywaniej za polowe ceny bo te co kupuja uzywane tna koszty wiec dla nich zaden interes suknie sprzedaje sie za 1/3 ceny i wtedy jest szansa ze pojdzie ale jak bedziesz probowala ja upchnac pol roku czy rok i nic to sama zmadrzejesz

Gość katarz_yna
taka sobie jedna dziewucha A kto powiedział, że ja muszę ją za wszelką cenę sprzedać? Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz:)

Gość do autorki ___
Kasiu wcale nie widać ze jesteś w ciąży, swietnie wyglądałaś. A po ramionach widać ze jestes szczupla dziewczyna, brzuszek zatuszowala aplikacja na sukni slicznie sie obejmujecie na fotkach, fajna para:) gratulacje :) zazdrosnicami sie nie przejmuj

Gość hahahhah
następna głupiutka wyjeżdża z zazdrośnicami. Czego mamy zazdrościć? Że ktoś idzie do ślubu w zaawansowanej ciąży i wygląda grubo i nieatrakcyjnie?

Gość antonina_18
faktycznie suknie jest b.ładna ale na szczupłej modelce, jesteś w ciąży i jesteś gruba i ta sukienka leży na tobie nie atrakcyjnie wogle jak bym widziała te 2 sukienki bym się nie szczaiła że to ta sama, kompletnie zdeformowana na tobie

Gość Katarz_yna
do autorki ___ Dzięki:) Wiem, że jestem szczupła i opiniami się wogóle nie przejmuje:)Jak na 6 msc ciąży suknia leżała na mnie bardzo atrakcyjnie:) Suknia jest bardzo ładna i dla logicznie myślących ludzi wiadome jest to, że na kobiecie nie będącej w ciąży będzie wyglądała lepiej. Więc nie rozumiem, po co te niektóre durne komentarze.

kurde, odczepcie się od jej figury! dziewczyna chce sprzedać sukienkę - jak jesteście zainteresowani to piszcie, jak nie to ........ czy w Polsce zawsze musi być zawiść i głupie docinki? (zajrzałam tu, bo sama będę sprzedawać swoją suknię i zastanawiałam się, czy jej tu nie wstawić. ale po tych wszystkich docinkach widzę, że nie warto) Powodzenia!

Gość Katarz_yna
weselna_panienka Zawiść wyłazi ludziom jak robactwo... łatwo się kogoś opluwa na odległość, kryjąc się pod nickiem i co najważniejsze nie patrząc w twarz tej osobie. Powodem zawiści jest frustracja, niedowartościowanie, poczucie własnej niemocy oraz zazdrość. Ludzie tacy są wszędzie i tego się nie zmieni... niestety -:( Mozesz wkleić tutaj swoją suknię ja nie mam nic przeciwko, może uda Ci się sprzedać:)

Właśnie-dziewczyna chce sprzedać suknię.Więc po co Wam jej figura? I przecież jest szczupła... A tak na marginesie to śliczna suknia.A po Tobie nie widać wcale,że jesteś w ciąży.

Gość kdved
Chciałabym tak wyglądać w ciąży:) sukienka ładna twoja figura także.

Gość Katarz_yna
dangerous89 Dzięki:) Nie widać było że jestem w ciąży, może pod pewnym kątem :D ale jak ktoś tu stwierdził mam oponę na brzuchu jak u faceta i wyglądam nieatrakcyjnie hehe