Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale gafa=/

co byscie sobie pomysleli

Polecane posty

Gość ale gafa=/

gdybyście dostali slubny prezent z metką? Miałam taka sytuację że kupiłam na ślub aniołka ,niestety przez przypadek został on uszkodzony i w dzień ślubu dosłownie w ostatniej chwili kupilam nowego.Fakt że udało się tak że kupiony w ostatniej chwili anioł jest ładniejszy od pierwszego-niestety z nerwów nie pamietamj czy oderwałam metke....Boże nie pamietam tego faktu ,a to niestety znaczy że nieoderwałam=( Co byście sobie pomysleli gdybyscie dostali anioła z metka ? (Ładny ale nie zadrogi)

Gość Boriana81
Że ktoś zapomniał ją zdjąć;-)

Gość ale gafa=/
nie byłabyś zła? Albo nie pomyślałabyś że ktoś szczedzi na prezencie?

Gość a moim skromnym zdaniem...
aniolek to taki fajny symboliczny prezent. ucieszylabym sie nie zwazajac na cene:)

Gość ale gafa=/
No właśnie to miał być symbol opieki nad małżeństwem =) Anioł śliczny tylko ta cena...ah

Gość ujyfhytgdcgfrt
kupowalas go wskepie za 5 zl?

Gość ale gafa=/
Nie ,nie za 5 zl.Kupiony był w kwiaciarni za 20 :P.Taki duży przybrudzony beż,postarzany naprawde ładny,nie jakis tandetny.A że cena niska...przecież kupujemy cos ładnego co naszym zdaniem się spodoba młodej parze,a nie cene.Tylko mam nadzieję że sobie nie pomyślą ze ktos na nich szczędzi bo to nie tak.Zresztą to był drobny dodatek do pieniążków w kopercie ,tylko danych osobno=/

Gość niby nic takiego
ale zaprasza cie ktos na slub i nei wiem mniej wiecej od pary 120-150 zl?? czy od osoby.?? w każdym badx razie nie wypada lupic takeigo prezentu...

Gość ale gafa=/
Jak już napisałam wyżej to był tylko dodatek do pieniedzy w kopercie danych osobno.Nie moja wina że prezent tak mało kosztował..

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Skoro to tylko dodatek to nie w czym problem.