Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iiissska

Nerwica i Depresja!!! Chyba zachorowałam,pomóżcie!!!

Polecane posty

Siedzę sama w domu z małym dzieckiem i czuję,że nie daje rady. Wczoraj byłam na pogotowiu z ciśnieniem 180/100,bóle w klatce piersiowej. Dostałam tabletkę pod język,na zbicie ciśnienia i zastrzyk uspakajający w dupsko. Oprócz tego ekg,które nie wyszło najlepiej (mam zespół Barlowa) Dzisiaj miałam iść do swojej lekarki ale jest na urlopie i będzie za tydzień. Od rana mam bóle pleców ,jakieś kłucia,ale to nie tylko dzisiaj,czuję się do dupy od miesiąca. Myślę,że to nerwica,nie mam z kim pogadać,miał ktoś może podobne objawy,jak sobie z tym radzić?

Gość ladaco
poradźmy jej

Gość a masz stresy
?

Mam bardzo dużo stresów,jestem dość nerwowa. Kłopoty w małżeństwie itd itp

Gość ladaco
ja ze swej strony mogę pomóc paniom w potrzebie ssąc ich pierożki namiętnie, tak aby aż kapało:)

Ok,jak sie lepiej poczuje to się do Ciebie zgłoszę,póki co poproszę o rady doświadczonych ....

Gość waleczny piotr
tylko modlitwa ci pomorze bo nik ci nie pomoze kazdy ma swoje problemy

Dzięki motylu,też czuje,że to z nerwów,czuje jaka jestem zestresowana,bardzo brakuje mi kogoś ,komu mogłabym się wygadać i wypłakać. Nie ma takiej osoby,wszystko dusze w sobie,a wiadomo,że to nie pomaga. Jak sobie poradziłaś z dolegliwościami???

Gość a masz stresy
musisz cos na uspokojenie... idz zapytaj w aptece, chyba ze chce ci sie do psychiatry chodzic

Gość Niebieskooka26
Do wizyty u lekarza zaopatrz się w magnez do rozpuszczenia z witamina B6, melisę najlepiej tą z marketu BIEDRONKA, bo jest najsilniejsza w swoim działaniu, i kup też coś z apteki np.neospasminę. Jesli masz silna nerwicę to wszystko może niezbyt Ci pomóc ale wzmocnisz Swoje serce do czasu wizyty u lekarza. Jeśli kupisz juz magnez weź od razu max dawkę / magnez Krugera 3 tabletki do szklanki wody/.

Biorę magnez codziennie po dwie tabletki magneB6, ostatnio po 2-4 persen forte,wszystko na nic,nawet wczoraj po tym zastrzyku niewiele poczułam.

Gość hghgnvggf
ja mam nerwice hiperwentylacyjna i pd miesiaca nie moge normalnie oddychac, co chwile musze brac glebokie chausty powetrza zeby sie nie udusic. to cholernie męczące. nie spie po nocach, trzesa mi sie rece, pale jak pojebana, wczoraj zemdlalam, czesto placze, nie chce mi sie wychodzic z domu a to wszystko przez... faceta.

hghgnvggf bardzo mi przykro,moje dolegliwości też są przez faceta,a dokładniej przez męża. Jeżeli masz problemy z oddychaniem to po co dodatkowo palisz? Wiem,że to Cię pewnie uspakaja..........mnie uspakaja jedzenie.......

A czy ktoś z Was na kafeterii walczy z wysokim ciśnieniem związanym ze stresem?

Gość hghgnvggf
i tez czuje to klucie czesto ;s. pale bo to mnie chociaz na chwile uspokaja... musze brac leki na uspokojenie bo bym chyba nie wyrobiła. wiecie jakie to oddychanie jest okropne? ;(

Gość a masz stresy
przerabiałaś? ale to daje efekt w takim stanie dopiero przy regularnym stosowaniu, nie to, że raz czy dwa weźmiesz. musisz tydzień, dwa trzy... regularnie. wtedy system nerwowy ogólnie będzie wyciszony, więc mniej podatny na nerwy

Wiem,że potrzebna mi fachowa pomoc i potrzebne mocne leki uspakajająco-antydepresyjne,ale muszę poczekać do poniedziałku następnego :( Nie znacie jakiegoś środka uspakajającego bez recepty,żebym mogła przetrwać ten tydzień,melisa na mnie nie działa :(

Gość a masz stresy
melistonic, sedatif pc, validol, nervomix - i wszystko naraz :P

wiesz że ja też mam to samo a mam dopiero 17 lat ;( i ostatnio mialam cisnienie 212/120