Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

ile kosztuje wesele

Polecane posty

Gość perwersja ale ty miałaś
kościelny czy cywilny?bo koszt sukni przy cywilu jest dużo mniejszy

Panzer zgadzam sie tym :) ja dlatego nie mam kościelnego i całej tej szopki bo na pokaz to nie chce.... kościelny planuje ale cichuy i skromny tylko ślub i zaraz w samochód a lotnisko i w podróz poslubną... zero przyjęcia...

A dlaczego niby koszt sukni przy cywilnym jest mniejszy od kosztu sukni przy kościelnym? No proszę Was. Miałam taką suknię na jaką miałam ochotę. Normalna suknia ślubna zakupiona w salonie. Żadna tam skromna sukienka, tylko normalna suknia ślubna-biała(bo przecie cnotliwa byłam :p) z welonem itd.

wszystko zależy od tego co chcesz mieć na sobie... ja miałam garsonkę co kosztowała 1000zł z dodatkami... ktoś inny moze m ieć suknię ślubną....

Popieram olaskr,ślub i wesele najlepiej w gronie najbliższej rodziny i najlepszych sprawdzonych przyjaciół.Im skromniejszy tym bardziej solidny.Po cholerę cały szpan z tym związany...

ja miałam chyba 13 osób może 14 :) i było super bo kameralnie i bez jakiś tam szpanów.... no poza dodatkami :)

Ja miałem na 80osób...i po cholerę?Za tę kasę w tamtych czasach można było sobie można było sobie pojechać na wycieczkę zagraniczną i przynajmniej coś zobaczyć.

Gość Wa-wa 100 osob 65k z wypasem
rok temu platne gotowka !!!! 🖐️ :classic_cool:

Gość mała niewielka
Mr dzik zależy gdzie mieszkasz bo jak na wsi to licz minimum 1 tys zł za 10 osób tak że przynajmnie j 4 tys zł ci trzeba, oczywiście zależy od tego jaki lokal, muzyka i kamera