Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powodziankaaa

POWÓDŹ !

Polecane posty

Gość powodziankaaa

przeraża mnie to co dzieje się w tym kraju :( dziś ma być fala kulminacyjna w moim mieście. od wczoraj rana wszyscy pracowali, umacniali wały. jak tak na to patrzyłam, to płakać mi się dosłownie chciało. rodzice nie pozwalają wyjść mi z domu, pomóc w jakikolwiek sposób, bo jestem chora. jestem bezsilna. wiem, że zalanie mi nie grozi, bo mieszkam daleko od rzeki i w dodatku na górze, ale jak pomyślę o ludziach, którzy będą musieli się z tym wszystkim zmagać, to mnie ściska w środku

Gość ladaco
standard

Gość powodziankaaa
naprawdę ... wczoraj pojechałam do urzędu po worki ... nie chcieli wydać, bo ulica na której znajduje się sklep (500 m) od rzeki, nie jest zagrożona zalaniem, a szkoda, że równoległa i łącząca się z nią są. dostałam 30 worków, co daje mi wielkie G, ponieważ wystarczyło tylko na ułożenie jednego rzędu.

Gość słona frytka
zrób pierogi

Gość natala222
ludzie, to jest naprawdę poważna sprawa, dwa dni temu zalało moją miejscowość i wcale nie bawią mnie teksty typu "zrób pierogi" ludzie tracą swój dobytek a wy się głupio śmiejecie, ciekawe co byś zrobił jakby to tobie zalało chate... było by ci do śmiechu..?

Gość natala222
ten rok jest naprawdę masakryczny zarówno dla Polski jak i reszty świata