Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejjdiss

srebrne obrączki!!! pomocy !

Polecane posty

na której ręcę dziewczyna i chłopak powinni nosić srebrne obrączki gdy są parą?

Gość ab7.
to tak samo jakby obciachem było noszenie złotych po ślubie chcą to niech sobie noszą

może jestem do tyłu;) ale juuż za moich pradawnych czasów większość par sprawiała sobie takie prezenty...mnie to śmieszyło:P a poza tym szybko powstał zabobon, że przynosi to pecha. Generalnie jestem przeciwna takiemu "bawieniu się w zaobrączkowanie". No ale odnośnie pytania-nosi się również na serdecznym palcu prawej dloni (według mnie).

Gość hghgnvggf
smieszne to troche...;s

mnie tez to bawi bo niby co to zanczy? obraczka 'slubna' to symbol - jesli nie wiesz czego to pojdz na czyjs slub - zawsze jest to mowione

Gość ab7.
ja nosiłam na ręce lewej na palcu serdecznym a ślubną na prawej i nie wierze w zabobony a mój wtedy chłopak nosił na pracej ręce bo tak mu pasowało różnie noszą, ale na pewno na palcu serdecznym

lejjdiss ----> tak, tylko ab7 ma takie same poglądy jak Ty więc nic dziwnego, że tak jej dziękujesz:-O żałosne. Poza tym, z każdym chłopakiem bedziesz zakładała sobie obrączki? A jeśli bedziesz miała ich jeszcze 5 czy 6 przed slubem to co ty później zrobisz z tymi wszystkimi obrączkami. :-O

tak się składa że już więcej chłopaków nie będę mieć! i nie obrażaj inteligentnych ludzi

Gość akuuukuu
może wyrzuci, albo sprzeda jako nic nie warty złom, ale to już jej sprawa

Skoro to Twój ostatni chłopak to załóżcie sobie złote obrączki przed ołtarzem zamiast odstawiać jakiś cyrk. Poza tym nikogo nie obraziłam, czytaj uważnie.

szkoda gadać na tym forum z takimi ludzmi i jak ten temat jest dla Ciebie zalosny to nie wiem po co piszesz chora jestes czy jak? :D

Wyrazilam swoją opinię, od tego jest kafeteria. Przykro mi, że się przeliczyłaś, nie umiesz znieść krytyki i tyle. Według Ciebie moge byc chora, poyebana i co Ci się tam podoba. Noszenie srebrnych obrączek to dziecinada i kiedyś to zrozumiesz...kiedyś, bo teraz chyba jeszcze sianko w głowie masz. Powodzenia.

ojejku nie denerwuj się dziewczynko! i masz głupie opinie to nie musisz takich wyrazac. Żegnam !

Gość tak chcemy
nosze srebrna obraczke i moj partner tez. Nie mam 13 lat, ale prawie 30, i wcale nie uwazam, zeby to byla dziecinada. dla nas to tez symbol, symbol naszego zwiazku i przynaleznosci. Wcale nie trzeba brac slubu, zeby czuc sie czyjas zona. Poza tym te obraczki nazywane sa obraczkami partnerskimi i sa symbolami takich wlasnie zwiazkow.