Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gawra

sex za kase

Polecane posty

Gość gawra

pulchna męzatka pozna pozna żonatego faceta Kilka spotkań w miesiącu

Gość a mąż policjant
i pistolet trzyma w domu i kase zgarnia

Gość Realny Realista
A niedawno szukałaś miłego kochanka... :classic_cool:

Gość a mąż policjant
użyczam swego "rdzawego oka" swoim aresztantom :)

Gość gawra
A CO ZAINTRESOWANY CHCESZ BYC TYM MIŁYM KOCHANKIEM

Gość realista30
to powiedz ty mi po jakiego grzyba ty za mąż wychodziłaś ? co bogaty pewnie był i za dupsko twoje prezentami, domem i samochodem zapłacił, a teraz już się znudził a ruchać się chce dalej, ile miałaś lat jak brałaś ślub pewnie ledwie 20, a potem taka sucz puszcza się na lewo i prawo.

Gość Realny Realista
Nie mieszkam w Twoim województwie i nie wiem czy fajna jesteś więc nie wiem czy chcę być ;) Zwracam tylko uwagę jak się staczasz. Jeszcze troche zamieścisz anons na odloty.pl...

Gość gawra
pewnie masz rację ale jakbym robila to bez kasy to bylo by ok

Gość realista30
tak czy siak, puszczanie się nie jest ok, jak Ci mąż nie pasuje to mu to powiedz i się rozwiedź i wtedy dupę swą rozdawaj nawet za darmo, i dalej łap wszelkie syfy jak wolisz, ale widzisz najgorsze jest to że potem twój mąż na każdą kobietę będzie patrzył z podejrzeniem bo każda w jego oczach na początku będzie dziwką, robisz krzywdę nie tylko sobie, ale i jemu, i ewentualnym kobietom które on pozna i które się nim być może zainteresują, ale nie powiesz mu i nie odejdziesz bo tak jest wygodnie bo łoś za wszystko płaci utrzymuje Cię a ty mu rogi przyprawiasz, mam nadzieje że on się kiedyś dowie i puści cię w cholerę w ostatniej parze gaci, że nic ci nie zostawi i wtedy może zrozumiesz że przez twoje wieczne swędzenie brochy zjebałaś sobie życie

Gość realista30
a co myślisz że twoi namiętni kochankowie dadzą ci więcej, w łóżku może tak ale poza łóżkiem jesteś dla nich niewygodnym przedmiotem do którego się lepiej nie przyznawać przy czym większość jest pewnie żonata i takich palantów też nie toleruje.

Gość Lucek 29
Jak chcesz to dam ci stówę za spotkanie i poczujesz się jak prawdziwa tania dziwka wydmuchana ostro we wszystkie otwory. To nie żart.

Gość realista30
boże co za parszywy cwel , a nie możesz poznać normalnej, kobiety która to zrobi za darmo i tylko dlatego że się jej podobasz i ma na ciebie ochotę, wybacz lucek 29 , ale dla mnie to akurat szczyt cwelstwa i frajerstwa, jak musisz za to płacić szkoda mi ciebie

Gość Lucek 29
Pierdol się realista30 🖐️ Nie wiesz o co cho więc nie zabieraj głosu.

Gość realista30
jak byłem wolny , miałem wiele kobiet , jeżeli już któraś szła ze mną uprawiać seks to nigdy ani grosza za to nie zabuliłem, po prostu miała ochotę a ja jej pasowałem, może przystojny nie jestem ale zawsze starałem się wyglądać schludnie i odznaczać się charyzmą to lepiej działa niż kasa bo łapiesz normalną kobietę która ma ochotę na seks a nie jakieś kurwiszcze które swoją rozklapciochą zarabia na szmatki

Gość realista30
Lucek 29 primo pisz po polsku bo urywasz w środku wyrazu masz jakąś czkawkę czy co ? secundo wiem o co chodzi nie umiesz poznać normalnej kobiety i uwieść jej tylko wolisz za to zapłacić, żal mi takich frajerów.

Gość Lucek 29
A mnie np. podnieca że dymam kurwiszcze (bez szacunku, wulgarnie i nie liczac sie z jej potrzebami) i dlaczego miałbym tego nie robić?

Gość realista30
to chyba dla ciebie jedyna forma seksu oprócz marszczenia freda, bo która zechce takiego polepionego brudem trola

Gość Lucek 29
:) nie egzaltuj się tak bo się spuścisz w majty...

Gość realista30
ja uznaje jedną najważniejszą zasadę, cytuję"jestem zbyt młody i zbyt piękny żeby za to płacić" :D :P

Gość realista30
ja codziennie uprawiam sex z tatusiem i tylko jego sperma mi smakuje. Nie cierpię takich cweli jak Lucek!

Gość realista30
wiesz potrzeba mi sporo więcej , ale nie od żadnej szmaty czy polepionego trola , który ostatni hajs wyda na dziwkę która poczęstuje go hivem

Gość realista30
marny ten podszyw, oj marny

Gość gawra
realista jak jestes taki młody i piękny to co robisz na takim forum

Gość realista30
bo wystarczy że spojrzę na panią prezydentową i exploduję w majtki

Gość realista30
a zresztą ruchajcie się syfów najgorszych życzę i gnijąco-ropiejących genitaliów i zdychania od choróbsk wszelkiej maści, zresztą nie muszę tego wam życzyć to jest wam wręcz pisane :D

Gość realista30
co robię potępiam przyjebów umysłowych i takie szmaty jak ty