Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gawra

sex za kase

Polecane posty

Gość gawra
a prawda boli ale widzę że nie jestes takimaczo za jakiego się uważasz a ja chcialam mieć tylko jednego stałego kochanka opróczmęza a ty ze mnie szmate zrobiłeś

a kim ty gawra niby do chuja wacława jesteś jak nie szmatą ? zdradzasz męża , robisz go w wała, zwykła najzwyklejsza suka

nie ważne czy będziesz mieć jednego gacha na boku i zdradzać z nim męża czy dasz dupy całej reprezentacji Nigerii to tak czy siak jest to kurestwo i szmacenie

to jak jesteś żonaty , to gościu powiem ci zupełnie szczerze jesteś męską gówna nawet nie wartą szmatą

a ciebie jakaś panienka po rogach wali i tu tkwi sekret twojej frustracji

jak jest się z kimś i chce się pieprzyć z kimś innym to wypadałoby rozejść się z dotychczasową\ym partnerką\em

Gość gawra
może i suka ale moje dzieciaki chociaz jeść co mają i mieszkac tez mają gdzie i co ja ci zrobiłam ze z takim słownictwem do mnie wyjezdzasz a może zonka tez ci rogi przyprawiła i to tok cię boli i taki z ciebie maczo ze żonki zaspokoić nie potrafiles

ideologia godna podziwu życie weryfikuje albo sie bzyka księżniczki albo zostaje własna graba

waliła po rogach przez pół roku, więc nie zostawiłem jej nic po rozwodzie, totalnie, poszła do swojego gacha który po roku kopnął ją w dupę bo sobie młodszą znalazł a ona teraz pomieszkuje u koleżanek i ponoć jak z pensji jej nie wystarcza to opierdala loda na dworcu obcokrajowcom i chuj i dobrze jej tak, miała przy mnie wszystko, tylko koleżanka ją do przygód namówiła i dobrze jej tak, teraz mam Kobietę z którą jest mi dobrze i wiem że czegoś takiego nigdy mi nie zrobi bo ją też jej ex zdradzał i dlatego od niego odeszła . razem teraz jesteśmy szczęśliwi i wiem że podobny problem już nigdy mnie nie spotka

Gość gawra
to fajnie ze ktoś normalny znalazł sie na forum bo smenty i obelgi rogacza mnie nudza

dzieci to Ci się powinno zabrać , bo czego innego jak prostytucji się przy mamuśce nauczą, a co nic innego oprócz dawania dupy nie umiesz, a co mąż nie pracuje ? może jeszcze powiesz że wie i że się zgadza to w takim razie oboje byście byli siebie warci, tylko szkoda tych dzieci bo czemu mają być takie jak ty, czemu mają się kurestwa nauczyć od Ciebie, co one winne ? w rodzinie zastępczej zapewne było by im lepiej, więc jak nie masz zamiaru zmienić swojego "zawodu" to lepiej oddaj je w adopcję do jakiejś porządnej rodziny

Gość gawra
widzisz BEBOLS takiego maczo rżnął a sam sie wypowiedział jaki geroj z niego Dosyc o nim a ty co z poszukiwaniem tej kochanki

i jeszcze coś sieć nie zapewnia 100% anonimowości :) a swoją drogą na kompa masz, na net masz a nie masz co dzieciakom do garnka wrzucić i musisz dupy za hajs dawać, żałosne

realista do czasu za znowu obudzisz sie z ręką w nocniku lub palcem w tyłku gacha co bzyka twoją laskę życie niestety pisze nam ciekawe scenariusze gawra - na wszystko trzeba brać dystans

aha i pisz po polsku bo ta wsiowa gwara to trochę nie bardzo na forum wygląda, podkreślam po Polsku nie po Wiejsku

Gość gawra
realista nie pogrążaj się i daj mi spokój i gówno o mnie wiesz

dystans do tego że jest społecznym odpadkiem, ludzkim śmieciem, dystans tu nic nie da tylko piec hutniczy i tak wszelkie kurewstwo właśnie powinno się utylizować

nie muszę wiedzieć więcej oprócz tego co powiedziałaś, żeby wiedzieć że kobieta która daje dupy za hajs mając męża w sumie bez znaczenia czy za darmo czy nie jest zwykłą kurwą i szmatą

cienki bolku realisto życie cie po dupie kopie i nadal głupi jesteś pierwsza cie po rogach waliła ale sie wykazałeś refleksem szachisty druga zacznie a ty nawet nie będziesz wiedział kiedy bo co to za facet co sie po rogach daje walić

Gość gawra
zartowałam ze wszystko ok specjalnie tak napisałam

o jak chcesz to i poprawną Polszczyzną umiesz pisać, pewno podstawówkę udało ci się skończyć, może nie za pierwszym podejściem ale chyba jednak, co prawda pewnie to jedyna twoja szkoła jaką skończyłaś, ale mimo to gratuluję że taki śmieć ukończył cokolwiek, teraz jedyne chyba co ukończysz to życie zdychając na syfa którym cię zarazi jeden z twoich namiętnych kochanków papa szmato

Gość gawra
żartowałam nigdy za kasę i to wszystko to podpucha czekałam na faceta który w fajny delikatny sposób chciałby mnie od wieść od tego ale sami narwańcy na tym forum i o dzieciakach to już tak specjalnie napisałam zebu wkurzyć mojego AGRESORA

tak przez takich frajerów jak ty i takie szmaty jak ona niektórzy mają złamane życie i uraz oraz lęk do związków, na szczęście udało mi się to przełamać i jestem szczęśliwy, ale mam uraz do takich skurwysynów, i szmat jebanych

Bebols nie wszystkiekobiety zdradzaja , jednak widze ze z ciebie juz nie raz zrobiono jelenia :( Jestes najslabszym ogniwem , przegrales zycie , broniac tej kvrvy pokazales jakim frajerzyna tak naprawde jestes , zbierasz odpadki :(

Gość gawra
no maze tusze mam to jedyna prawda koncze pozdrawiam