Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La.Bella

Moj facet zaczal pracowac i zeszlam na dalszy plan

Polecane posty

Gość La.Bella

Jego pierwsza powazna praca, po studiach. Pracuje kilka tygodni i ciagle w kolko nadaje o tym co tam sie dzieje, jak jest fajnie, jaka super atmosfera itd. Zeszlam na dalszy plan. Rozumiem ze teraz mamy mniej czasu dla siebie, widujemy sie 2 razy w tygodniu, ale codziennie telefon, gg a on nawet nie zapyta jak mi minal dzien, co robie, ciagle tylko mowi o sobie. Minie mu to czy jak? :(

Za kilkanaście lat zmęczy się, zbuduje jako taką pozycję i zdobędzie reputacje, nabawi się miażdżycy i w związku z powyższymi znajdzie czas na pomyślenie o sobie i wypełnieniu tzw. wolnego czasu którego to "zjawiska" istnienia nawet nie podejrzewał ;) A tak a propo a ty nie pracujesz że tak ci się wlecze czas bez jego uwagi skupionej wyłącznie na Tobie?

a może daj mu się nacieszyć? jak sama wspomniałaś to jego pierwsza, poważna praca - no przeżywa to chłopak po prostu :) Z kim miałby się tym dzielić jeśli nie z Tobą? Ale oczywiście nie zapomnij mu powiedzieć, że też potrzebujesz zainteresowania

Gość dojrzałahehe
e tamminie ,mojemu minęlo

tzn skończy się w tym sensie, że pozna tam nowe laski i Cię zostawi dla innej... więc się dla Ciebie skończy ta sytuacja

Gość La.Bella
Jest tam kilka kobiet ale nie jestem o to zazdrosna, raczej ogolnie o ta prace, ze zyje nia a o mnie przestal myslec. Ja tez pracuje, kiedys dzwonil pytal jak mi mija czas lub wieczoremm pytal jak mi dzien minal a teraz nic. Jak sie spotkamy to tez mowi o pracy, opowiada jakies anegdotki...

Gość jak nic pracoholizm poczul
kase ale jesli lubisz wystawne zycie to sie ciesz - teraz bedziesz miala wiecej przenetow, drozsze wyjazdy , itd... ale jesli odrzucasz materializm to spraw aby sie zwolnil lub znalazl mniej wciagajaca robote max 40 h tygodniowo (w domysle za pensje minimalna ale za to bedzie mial wiecej czasu for you) cos za cos