Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasulkananx

Testy z allegro

Polecane posty

Gość rtr
Nie odpowiem ściśle na temat bo nie kupowałam takiego testu ale mam takie doświadczenie: na kilkanaście testów jakie dotąd zrobiłam, tylko jeden był nieudany, i tylko ten jeden kupiony gdzie idziej niż w aptece. Obawiam się że przechowywanie w zmiennych warunkach wpływa na jakość testu. Cóż więc z tego że zapłaci się mało, jeśli będą to pieniądze wyrzucone na nieważne testy?

to są takie same testy o czułości 25. Ja używałam przez 7 cykli starań i mnie nie oszukały :) w cyklu ciążowym pokazał mi dwie krechy 8dni po owulacji czyli bardzo szybko

Gość jak najbardziej
to są normalne testy,a na allegro jest poprostu tanio

Gość jak najbardziej
po za tym ten sprzedawca na ponad 1000 komentarzy,ma tylko 2negatywy. Więc byle czego na pewno nie sprzedaje

Gość gość
Używałam wielokrotnie i takich i takich.. Jakie są plusy tych droższych? To, że przeważnie są z plastiku.. istnieje małe ryzyko, że taki test źle wykonasz, a z paskami to już wyższa szkoła jazdy, źle zanurzysz (za długo, lub za krótko do tego będziesz trzymać w pozycji pionowej to Ci poda zły wynik) Kupiłam kilka razy te paskowe za 1zł i pokazały za każdym razem prawidłowy wynik (jak była ciąża także) :)

Gość gość
Aha i te od 1zł można już kupić nawet od 10mlU (czyli najwyższy test czułości) a w aptekach masz 25 :) widać różnicę?

Gość tak uzywalam wielokrotnie
i sa ok :) na dodatek okazały się szczęśliwe :D

Gość ciezarowkaa25
ja coprawda nie kupowałam na allegro - ale kupiłam w hipermarkecie takie po 4 zł i sprawdzilły sie nawet przed terminem @ wiec myśle że te z allegro są ok

Gość miałam testy i z apteki i z al
legro nigdy żaden mnie nie oszukał

Gość gryczka
Również używałam tych z allegro, paskowych (bez plastiku), bodajże 1,25zł za sztukę, a może złotówkę, nie pamiętam. Zawsze wynik był prawidłowy. Przy braku ciąży miałam pewność, że test jest negatywny, gdy zaszłam w ciążę - wyszedł pozytywny i to bardzo szybko, bo już kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Na kolejnych kreska była coraz wyraźniejsza. Czyli wszystko OK :-)

Gość żadne z powyższych
miałam polecam :)