Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owca Marynowana "D

ANTYKONCEPCJA! BOJE SIĘ BZYKAC! POMOCY!

Polecane posty

Gość Owca Marynowana "D

Czy prezerwatywa, globulka, stosunek przerywany i kochanie sie tylko w dni niepłodne to 100% zabezpieczenia? Mam 22 lat, faceta od 4 lat a boje cie ciazy jak smierci. Studiuje dziennie i dziecko zniszczyloby mi plany dlatego nie moge sobie na nie pozwolic. Ps. Tabsów brac nie moge, tak samo z plastrami.

Gość perfect harmony
a czemu nie możesz tabsów

Gość damisia
łoooo...przy takim zabezpieczeniu to chyba jest więcej niż 100% pewności że się nie zajdzie...

Gość Owca Marynowana "D
Spirali niechce mi założyć lekarz bo nie rodziłam i mowil ze to teraz ryzykowne. Nie mogle brac tabsow bo mam problemy zdrowotne :) Mówicie ze bedzie dobrze z takim zabezpieczeniem?

Gość Owca Marynowana "D
Ponadto mam dopiero 21 lat

Gość Boriana81
Musisz zmienic swoje psychiczne nastawienie, bo "strach" przed ciążą zacznie ci odbierać radość ze współzycia. Każdy ci powie, również na tym forum, że 100% pewnej metody nie ma, albo jest jednak- abstynencja seksualna ;-). I ten stosunek przerywany..... nerwicy można dostać ;-)

Gość a mozesz powiedziec
jakie problemy/?? bo ja biore tabletki i teraz dochodze do wniosku ze chyba tez nie powinnam ich zazywac..

Gość Owca Marynowana "D
2 razy mialam zakrzepice krwi. po tabsach jest mi niedobrze, puchna mi nogi, 0 ochoty na seks, i krwawilam przez 14 dni cyklu (nawet jak bralam tabletki) Facet powiedzial mi sie sie wykoncze a lekarz natychmiast mi je odstawil.

Gość Owca Marynowana
nie kochamy sie od 3 miesiacy, musze cos z tym zrobic ale jak pomysle o porodzie, kasie to naprawde mi sie odechciewa i wrecz jestem zla na mojego ze nalega na seks

Gość Boriana81
Moim zdaniem naprawde musisz zmienic swoje nastawienie i na nowo cieszyc sie seksem. Stosuj prezerwatywe i ewentualnie srodek plemnikobojczy

Gość Owca Marynowana
tylko jak mam zmnic nastawienie? Boje sie strasznie tego ze moge zajsc. moze to smieszne ale tak mam i juz. jak mam sie przemoc?

Gość roter
Moja dziewczyna ma podobnie tyle, że my sobie lepiej z tym radzimy. Po stosunku muszę gumkę napełniac wodą i udowadniac, że nic nie pękło. ;)

Gość Owca Marynowana
pocieszcie mnie jakos ;l/

Gość wiekszosc mlodych
kobiet boi sie ciazy..ale wiekszosc patrzy na to bardziej realnie.. jak mozna zajsc a ciaze stosujac gume, globulke, stosunek przerywany i dni nieplodne?? no na boga nie da rady!!!!jesli masz takei porblemy to trzeba do psychologa naprawde.. czytalam ze jesli panicznie sie ktos boi ciazy to albo nie dojrzal do seksu albo musi udac sie do specjalisty. bo to juz na podlozu psychicznym ten twoj problem.

Gość roter
Moim zdaniem problem jest taki, że Ty nie ufasz żadnym metodom antykoncepcyjnym z powodu silnego strachu, że zajdziesz w ciążę. To tak jak nie wychodzic z domu z powodu strachu przed tragicznym wypadkiem, żeby zapobiec takiemu wypadkowi wystarczy byc trochę bardziej ostrożnym na ulicy, chodniku ale i tak nigdy nie mamy 100 % pewności, że nie zginiemy nagle w takim tragicznym wypadku. Tak samo jest z tym twoim strachem o ciążę. Po prostu musisz zaufac trochę bardziej tym metodom. Wiadomo, że nie ma 100% pewności ale równie dobrze możesz zginąc w wypadku pomimo bycia ostożną jak i zajśc w ciążę. Wiec chyba z powodu takiego strachu nie warto zmarnowac sobie życia siedząc w domu tak samo jak i nie uprawiąc seksu do 30.

Gość oprstuwxyz
myślę że w 100% zajdziesz ... już po tobi e moja droga ! Jak się boisz ciąży to szklanka wody dla ochłody!! aaaa i jesdzcze zostawcie krzyż ! :D

Gość Owca Marynowana
krzyz niech zabeiraja ;p Mówisz? Kurcze nie wiem , moze to na psychice tak mam to raz nam poszla gumka. Najwyzej zaczne od wszystkich metod naraz a potem bede je odlaczala po koleji ;p

Gość Owca Marynowana
up

Gość roter
Strach siedzi nam w głowie więc to tylko i wyłącznie kwestia psychika. Musisz się przełamac i z tym po mału walczyc. Powodzenia :)