Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blebleble20

Sex - ciaza - okres ! Prosze Was o pomoc :(

Polecane posty

Witam! Chcialbym sie zapytac bo juz dluzej nie moge... prosze ludzie wypowiedzi :( jestem naprawde zalamany. Wiec tak ostatnio w sobotnia noc kochalem sie z dziewczyna, pekla nam gumka ale kontynuowalismy dalej, ale jakies 5min jak nie mniej. W ogole sie nie spuscilem ani w niej, ani na zew. ale slyszalem ze w tym sluzie co jest przed sperma sa plemniki, podobno malo ale tez skuteczne. I tego sie przestraszylem... ale od wczoraj moja dziewczyna ma normalny okres.. co mi w ogolenie dalo spokoju (moze temu ze sie na tym nie znam zbytnio) dzis tez miala. Aha dodam ze przed ta sobota, w sobote w ogole miala dni bezplodne, ale czy to cos daje... kochani prosze Was... pomozcie :( dziewczyna chce isc test zroic ale za tydzien.. ja tego nie wytrzymma dluzej... nie wiem co myslec. W zyciu tego nie popelnie...

Gość kossaascxs
nie jest w ciazy jesli ma okres... a ty nie zaluj na kondony -albo wyslij dziewczyne do tabletki anty i spuszczaj sie do woli :classic_cool:

Zawsze jest ryzyko jak sie stosuje taka metode anty jak wy ;/ Podziwiam, naprawde... Czy jest w ciaży? To mało prawdopodobne. Bardzo mało. Ale żeby byc pewnym to zróbcie test nic nie zaszkodzi :)

Slyszalem wlasnie od wielu osob ze jesli jest ten okres to ciaza odpada, ale tez slyszalem ze kobiety w ciazy tez maja okres :(. Kochani, ja juz dluzej nie moge... ja sobie daruje najlepiej ten seks... ten stres mnie zniszczy... Prosze o wiecej odpowiedzi, prosze. Dziekuje wszystkim.

idzicie po tabletke po jesli nie minelo od stosunku 72 godz chociaz jak Twoja dziewczyna lekarzowi powie ze okres dostala to jej pewnie nie da..

Gość damisia
skoro ma okres,to nie ejst w ciąży,a nie każda kobieta w ciąży ma okres,to się rzadko zdarza...niech zrobi test ciążowy i wszystko będzie pewne,a teraz nie stresuj się niepotrzebnie,wszystko będzie ok :)

Jak ma okres,to nie ma czym się martwić.Tym bardziej,że nie doszło do wytrysku.Przestań chłopie schizować,bo wrzodów dostaniesz ;-)

A gdyby byl wytrysk, czego nie bylo bo sie kontrolowalem. Bo gdy mialem dojsc to wychodzilem. A po tym normalnie okres ?? Jezu co mi sie robi :((

Nawet gdyby był wytrysk,to okres jest dowodem na to,że tatusiem nie zostaniesz.Mozesz spać spokojnie :-)

Gość Aśka88
Chłopie weźże się ogarnij! Skoro dzieczyna ma okres to NIE JEST w ciąży!!! na 100% nie będziesz tatą...skoro nie wierzysz w okres i dalej podejrzewasz ze Twoja dziewczyna może zostać mamą to uwierzysz testowi? kiedy uwierzysz, że nie jest w ciąży? za 9 miesięcy jak nie urodzi się dziecko?

Stracilem zaufanie jakos do tego okresu, niby wyklucza, ale czytalem rozne informacje, wypowiedzi ze nawet laski w ciazy mialy okres oO...

hehe dokładnie :P kochaliście się w dni niepłodne ( dzien przed okresem) Dziewczyna dostała normalny okres nie spuściłeś się a to znaczy ze ciąży w 100% nie ma!!!!! widać jesteś jeszcze bardzo niedojrzały . A w ciąży nie ma się okresu!!!!!! Są możliwe jedynie plamienia nie można ich pomylić z normalnym okresem wiem bo sama jestem aktualnie w ciąży

To plamienie to cos takiego jak Okres ?? Zrozumcie, pierwszy raz jestem wtakiej sytuacji... ja jeszcze gnojek mlody bo dopiero 19lat...

Gość Aśka88
To kup dziewczynie test ciążowy-kosztuje 10 złotych i będziesz miał pewność...chyba, że stracisz zaufanie do tych testów...wtedy bedziesz mial problem...Ale jezeli za 9 miesiecy nie urodzi sie dziecko to chyba nie stracisz zaufania do ludzkiej 9miesiecznej ciazy i nie zaczniesz wyczekiwac czy moze urodzi się za miesięcy 12 lub 14?

Test chce, ale dziewczyna mi pisze ze napewno nie jest bo jest okres itp. i test jest zbedny. Sprobuje jednak ja do tego przekonac...

Gość Aśka88
Nie mam zamiaru jej do niczego przekonywać! Przynajmniej ona jedna jest dojrzała i wie co mówi! A Ty jesteś panikarz i tyle:P bardzo mi przykro!

Gość Aśka88
tzn. nie powinienes jej do nieczego przekonywac

Gość blablabla20
Odswiezam !!

Gość Aśka88
A ten dalej męczy ludzi! Wiesz co? zmieniłam zdanie...to że Twoja kobieta ma okres napewno oznacza że jest w ciąży!

Gość czekoladowo
Powiem Ci ze strasznie panikujesz! Jak bedzie miala jakies objawy ciazy to dopiero bedziesz mogl to podejrzewac a skoro ma okres na razie to spij spokojnie. Zobaczysz co bedzie, gdy okres sie skonczy.

Gość pomocyyyyyyyy
mam już dwa tygodnie okresu teraz zblirza się trzeci tydzień lekasze nie wiedzą co mi jest ciągle mam jakieś brać tabletki i jest beż zmiań a dotego jeszcze boją mnie jajniki pomocy

Gość aadasdfdasadf
zmień lekarzy, idź prywatnie