Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Na Nic Mnie Nie Stać :/

Mam dosyć takiego życia !

Polecane posty

Gość inkkkkkkkkkkkka
poza tym jakoś nie mam potrzeby kupić butów za 200,300 zł chyba że zobacze jakieś wyjatkowe,ładne wygodne i trwale:) ale takie też znajduję po niższej cenie:)

Inkaaaa i o to chodzi nie zalowac sobie na coś lepszego ale też nie przesadzac bo trzeba umiec wyławiac co ciekwsze okazy na promocjach :) Ehh szkoda ze u mnie nie ma lumpeksów jak w dużych miastach pobuszowało by się :D i wystylizowało po bandzie

Gość amazonia/
Autorko jestes tak głupia że nie wiem. Standard jest buty za 300 zł? To nie oglądasz telewizji nie czytasz gazet.... nie funkcjonujemy w New York tylko w Polsce. mam syna który ma 18 lat i nigdy nie woła na takie rzeczy bo wie że ma też braci...ale potrafi zestawiać ubrania i fajnie wygląda. Wstydziłabyś się po prostu dziewczyno i matka to ma córeczke że cho co... Jeszcze w prasie daj ogłoszenie jakich strasznych masz rodziców...

Gość julia na dachu
ludzie nie robią dzieci kiedy ich na to stać po prostu jest sex a dziecko to skutek uboczny zarób kasę w galerii jak jesteś za leniwa na uczciwy zarobek pustaku

Gość je pense que
dobre buty mieć warto, bo pochodzi się w nich nawet 5 sezonów. chyba że chodzi o chwilowy krzyk mody i kaprys typu "chcę takie jak ona". buty za 50 zł raczej nie będą wygodne i szybko się zniszczą, a sam szewc więcej bierze. jestem za dobrymi butami!

ale autorka o żonglowaniu używanych ubrań z nowymi nie wspomniała ... Ehh jeszcze troche i zejdzie na ziemie...:) Dlatego ja jestem za mundurkami w szkołach :D

Gość wez sie w garsc
Two irodzice nie maja, ale Ty masz szanse zeby miec wiec wez sie do nauki dziecko, naprawde Twoim najwiekszym problemem jest to ze odstajesz od kolezanek? Zalosna jestes! I naprawde czesciej zagladaj do ksiazek, bo widze po bledach ortograficznych, ze bedziesz Ty tak samo biede klepala kiedys :O

Gość inkkkkkkkkkkkka
powiem uczciwie kobieta generalnie chodzi w butach jeden góra 2 sezony bez względu na cenę,a buty za 50 zł po przecenie bywają naprawdę fajne wygodne i ze skóry.Są przeceny 80 procent tyle że trzeba szukac:) ja ostatnio kupiłam "adidaso -górskie " buty znanej firmy za 60 zł...tylko dlatego ze długo lezały w sklepie i były przybrudzone,wystarczyła szmatka:) aby wygladały jak nowe:)

tak tak masz racje... Jednak to zalezy o co chodzi autorce o to by wygladac trendy i miec na sobie wszystko co jest promowane w gazetach i tv czy miec swój styl za nie byle jaką kasę a to jest zasadnica różnica... Jednak mysle ze u autorki to opcja a bo przeciez trzeba miec wszystko najnowsze najlepsze i najdroższe a nie o wyrobienie swojego stylu...a szkoda bo wazniejszy jest styl niz masowa sieciówka...