Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżustyna

Jestem w cionży

Polecane posty

Gość Dżustyna

Chyba zaszłam w cionże i nie wiem co robić. Coś poradźcie. Dodam, że mam 15 lat i mnie rodzice zabijom:(

Gość fdgmnsrtgnsrtn
Tżeba siem było zaopatżyc w gómki a nie/

Gość Dżustyna
ej serio ja mam problem a wy jaracie się cudzym nieszcześciem:( Teraz będę musiała usunąc kąto z nk bo jak ja się z brzuchem pokaże:(:(:(

Gość robaczek19
haha to jakas prowokacja:D

Teraz będę musiała usunąc kąto z nk bo jak ja się z brzuchem pokaże hahahahahahaha:D Widać, że masz pustkę w głowie:O Wspolczuje dziecku takiej matki:O

Gość wróżka C H L A M Y D I A
To nie ciąża. Po prostu nie usunęłaś tamponu po poprzednim okresie. Karty wyraźnie pokazują jakąs tamę w okolicach intymnych.

ta,kosmici cie zapłodnili sondą analną.Weź spiertalaj sie uczyc bo pewnie jakąś poprawkę w gim masz

Gość Dżustyna
Jestem w ciązy z kiełbasą grilową... jakieś 3 tygodnie temu mialam rodzinnego grila, korzystając z okazji ze bylo duzo kielbasy, zakosiłam jedną i zrobiłam sobie dobrze... a teraz mam za swoje :|

Gość Dżustyna
ej kurfa sorry ale się podjadałam :) normalnie jest mam okres. Dzięki wróżko po prostu tampona nie wyciągnełam:) Super moge dalej sie wozić jak chce. Ale maskara jak pomyslałam że jestem w cionży a tu tampon sie został po zeszłym cyklu:) Ale ulga. A w cionzy z kim? Na szczęście to był fałszywy alarm ale skąd mogłabym to wiedzieć? Co ja mam sie na pierwszej randce o imię pytać:o

NAUCZ SIĘ PISAĆ ANALFABETKO POJEBANA!!!! A PÓŹNIEJ ZA SEKS SIĘ BIERZ ..IDIOTKA JESTEŚ...szkoda dziecka!!!

NAUCZ SIĘ PISAĆ ANALFABETKO POJEBANA!!!! A PÓŹNIEJ ZA SEKS SIĘ BIERZ ..IDIOTKA JESTEŚ...szkoda dziecka!!!