Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne tak długooooo

brak ochoty na seks po porodzie - czy isc do lekarza

Polecane posty

trwa to juz 16 m-cy , nie wiem czy to normalna sytuacja czy powinnam isc tym do lekarza -tylko jakiego - ginekologa ? nigdy nie mielismy z mezem klopotów lozkowych , maz mnie kocha ale jest ta sytuacja zniecierpliwiony i zmeczony a ja nie chce by wplynelo to na nasze zycie - jak myslicie jaka moze byc tego przyczyna czy hormony ? kazda próba powoduje u mnie bol jakbym robiła to po raz pierwszy i robi sie zamkniete kolo - dodam ze w badaniu wyszło wszystko ok

nie karmie juz piersia , nie jestem tez az tak strasznie zmeczona po całym dniu zeby odmawiac mezowi ciagle , szkoda mi tylko jego bo widze ze czuje sie jakby poszedł w odstawke , dodam ze w ciazy tez nie kochalismy sie bo było zagrozenie poronieniem wiec 8+16 daje niezly wynik wstrzemiezliwosci

Gość ja tez tak mammmm
po pierwszym dziecku kompletnie i odebralo chec, boli strasznie, nic z przyjemnosci, nic... cudem jestem znow w ciazy, w ciazy tez mega rzadko to robimy..... mnie po prostu boli na maxa... przez co wydaje sie najprawdopobniej ze nie mam ochoty po prostu, bo boli. seksuolog moze? ale coz mi po nim jak on od bolu mnie gadka nie odwiedzie... ehhh co za zycie...

Gość wkurzona położna
dużo dziewcząt tak ma jak ty. podejrzewam, że masz blokadę psychiczną, która nie ma nic wspólnego z hormonami:)) podejdzcie do "sprawy" jak by to był pierwszy raz:) najpierw przytulanki, całusy, dotyk....nie zakończone stosunkiem. Musicie od nowa odbudować bliskość i zaufanie do siebie nawzajem. Jesteś Matką ale też i Piękną Kobietą Pożądaną i Wartą Grzechu:) nie ważne, że tu rozstępy, tu skóra wisi itd. dla męza jestes dalej tą najpiękniejszą. Próbujcie non stop, przecież przytulać sie nie trzeba tylko w łóżku:) na pewno znów będzie cudownie, bo gdyby było inaczej, to nikt by nie miał rodzeństwa hihihi :P

Gość pociągnij mu lachę
i będzie git. Seks to nie tylko wpychanie peniora do dziury.

Gość pociągnij mu lachę
"Jesteś Matką ale też i Piękną Kobietą Pożądaną i Wartą Grzechu" - skąd do chooja pana możesz to wiedzieć ? :O Moze jest obleśną, rozlazłą krową z dziurą na wiadro w kroku, jak 99,9999% matek polek.