Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka kwiatka

denerwuje mnie to w nim - jak z tym walczyć?

Polecane posty

Gość katka kwiatka

jesteśmy krótko, bo 2 tygodnie. Ja prowadzę spokojny tryb życia, preferuje troche "luzu" w związku, czasu dla siebie. Ja o tym decyduję. Mówię mu ze dziś się nie widzimy bo, chcę iść do kosmetyczki, lub poczytać książke, czy w samotności obejrzeć film. Jestem do tego przyzwyczajona. Imprezować codziennie lub wychodzić na piwo nie lubię. A on...codziennie gdzieś. A to z kumplem na piwo, a to do kumpla do domu. Gdyby w jeden weekend się ze mną nie widział, gdzieś byłby - na bank. Jakiś klub czy bar. Denerwuje mnie to, drażni że mam tak rozbrykanego kolege. A jak przychodzi co do czego, to nie ma pomysłu co moglibyśmy robić jak jesteśmy razem. Ani mi nie powie nic miłego, jakiś komplement, mały drobiazg, nic... Powiedziałam mu o tym wszystkim, a on że dawno nie miał dziewczyny, jestem jego drugą kobietą w życiu, i może zapomniał jak to jest, i chciałby żebym mu mówiła o takich rzeczach, co mi przeszkadza, itd. Nie mam nerwów do niego...niech sam pomyśli a nie na gotowe. Jest wartościowym facetem, ale jak tak dalej pójdzie to ja się chyba wycofam...

Gość katka kwiatka
?

Gość aniabra
skoro po dwoch tygodniach macie juz takie problemy, inne spojrzenie i sposob na spedzanie czasu to pomysl czyto dobry pomysl byc razem. Ciezko byc razem gdy jedna osoba lubi spokoj, siedzenie w domu, jakies wlasne zajecia, a inna nosi. Beda spedzaly duzo czasu osobno, coraz wiecej, i wiecej az...nie daj boze poznadza kogos innego (prawdopodobnie osoba ktora wychodzi)

Gość katka kwiatka
ufam mu, głupoty nie zrobi. Ale nie wiem czy jest sens w ogóle tak mu mówić jak napisałaś, bo ja lubie czasem właśnie zostać sama w domu, coś porobić, pokecić się koło domu, a on ciągle gdzieś...ja mam spokojne towarzystwo, on nie...