Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnogi

czy zazdrosc dziewczyny jest normalna czy przesadzona?

Polecane posty

Gość mnogi

Bylem u siebie w domu rodzinnym (skad pochodze, drugi koniec Polski). I tam bylem zaproszony na impreze do starych znajomych gdzie byla moja ex dziewczyna. Gdy wrocilem do domu, i moja dziewczyna aktualna sie o to zapytala, czy ex tam byla a ja powiedzialem ze tak....moja dziewczyna zaczela sie wypytywac co tam bylo, czy gadalem z nia - ex, i w ogole. I (dla zartow?!) zaczela mnie pytac czy ja zdradzilem. Wkurzylem sie, nic nie robilem ze swoja ex, chwile pogadalismy. Czy moja dziewczyna jest normalna?

ja bym sie raczej martwila czy jest miedzy wami wszystko ok gdyby nie dopytywala sie o twoja byla.

Gość Metoda na Głoda...
może ma taki agresywny zaborczy charakter?

Gość mnogi
nie ma...chyba? kiedys jeszcze pytala o kolezanke z pracy zaczelo sie od tego ze powiedzialem ze jest ladna i ze jak ja widza koledzy z pracy to im staje.... i ona iles razy pytala mnie o to kolezanke:| bez sensu...nic z ta kolezanka nie robilem!!!

Gość Metoda na Głoda...
na taki tekst o koleżance każda by tak zareagowała

zaczelo sie od tego ze powiedzialem ze jest ladna i ze jak ja widza koledzy z pracy to im staje.... - ale z ciebie duren

Gość mnogi
ale potem dodalem ze laska jest glupia

Gość a no hey....
kolegom z pracy staje a Tobie nie? :P Jest zazdrosna i to jest normalne bo zależy jej na Tobie. A swoją drogą być może nie jest pewna twoich uczuć... może ma wątpliwości... Za mało wiemy o Was i Twojej byłej żeby dyskutować dlaczego jest zazdrosna, powodów może być wiele, oprócz tego co wyzej wspomnialam.

Gość mnogi
nie , no normalny zwiazek... ale jak mogla zapytac czy zdradzilem ja z moja byla? czy to jest normalne?!

Gość guma_poziomkowa
tak

Gość Ejjjjjj
ona jest normalna, to ty jestes skonczonym idiota,