Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzaaaa mnie tooo

wkurza mnie to. Dochód rodziny.

Polecane posty

Gość wkurzaaaa mnie tooo

Czy u was w domu też tak jest? U mnie w domu jest 6 osób. Dochody miesięczne 6300-7000 zł.(opłaty wynoszą 2200-2500 zł czynsz+kredyt hipoteczny, internet i inne) Wydaje mi się, że to w cale nie jest mało. A wkółko słysze od mojej mamy, że na coś brakuje. Przecieź jest wiele ludzi, którzy muszą się uytrzymać za mniejszą kwotę i dają radę.

Gość wkurzaaaa mnie tooo
*wielu

Gość energicc
Ja utrzymuję 4-osobową rodzinę za 1500 zl miesięcznie i daje jakoś radę, ledwo, ale daję, 7000 zl na 6-osobową rodzinę to bardzo dużo.

Gość gosia342
No my mamy z męzem tylko 3200 a postawiliśmy sobie za cel kupic odkładać po 1000 zł miesiecznie bo nam do mieszkania dla córki brakuje I jak na razie od roku nam się udaje Nie szalejemy ale i niczego nam nie brakuje

Gość niektórzy ludzie
to maja za dobrze w dupie, przydałby sie twojej mamie jakiś zimny prysznic

Gość niegospodarność?
jw

Gość wkurzaaaa mnie tooo
poprostu jak słysze, że moja mama chce oszczędzać np na jedzeniu to mnie śmiech ogarnia. Bo np. kupi zamiasy masła 2 margaryny i uważa że to jest oszczędność. Ja naprawdę nie wiem na co my wydajemy te pieniądze. Ja ich wiecznie nie mam bo rzadko kiedy dostaje. Fakt faktem moja mama na jednorazowe zakupy potrafi wydać 300 zl w supermarkecie (takie sobotnie zakupy)