Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konradt83

skopałem sprawe, co mam robić?

Polecane posty

Gość konradt83

na weekend pojechałem z dziewczyna do jej znajomych. Już pierwszego dnia tak się upiłem, że nie wpuścili mnie na dyskotekę. Jej znajomi weszli, zapłacili a jak usłyszeli, że mnie nie wpuszczają to wyszli i poszliśmy do drugiego klubu, gdzie też nie wszedłem.. do tego momentu w miarę pamiętam.. później dowiedziałem się z opowiadań, że zacząłem narzekać, że nie mogę wejść do klubu, awanturować się, a potem zorientowałem się, że zgubiłem portfel, i zacząłem wrzeszczeć na dziewczynę, że to wszystko przez nią bo ja nie chciałem tu przyjeżdżać i chciałem iść a ona mnie przez ten cały czas pocieszała i uspokajała. Kiedy wstałem i zacząłem iść przed siebie probowała mnie zatrzymać i chyba ja popchnąłem (nigdy w życiu nie chciałbym jej zrobić krzywdy), upadła.. Koleżanki ją wzięły i zaczęły wracać do domu. Wydzwaniałem do niej robiłem jej wyrzuty, że mnie zostawia w obcym miejscu. Wykrzyczałem, że jej nienawidzę.. potem nie odbierała tel.. więc odbierały koleżanka ja na nie tez z mordą, że rujnują nasz związek.. w końcu ok 4 moja dziewczyna otworzyła mi drzwi, ale spała z koleżankami... przez kolejne dni przepraszałem ją, mówiłem, że nie pamiętam, a ona do tej pory jest na mnie oschła. Mówi, że mi wybaczyła, ale nie potrafi tak po prostu się przytulić. Wiem narobiłem jej ogromnego wstydu, popchnąłem i wykrzyczałem, że jej nienawidzę, ale ja przecież nie wiedziałem co robię! byłem pijany.. Co mam zrobić?????? Kocham ją

Gość Nor-bert.
mam dla ciebie radę weź Ty się rozpędź i strzel sobie baranka, może szuflady wskoczą na swoje miejsce

Gość wróżka C H L A M Y D I A
:o Człowieku lecz się bo po alkoholu masz napady agresji. Po co pijesz jak nie umiesz sie zachować?

Gość konradt83
dodam, że jesteśmy ze soba ponad 5 lat. Mam 27 ona 23. Wiem, że zachowałem się jak gówniarz, ale czasu nie cofnę...

Gość konradt83
Wiem... to była pierwsza taka akcja... i ostatnia... ale co teraz mam zrobić, żeby znów było jak dawniej?

Gość .........................2....
Jestes prostakiem.

Gość konradt83
ach zapomniałem dopisać, że rano okazało się, że portfel zostawiłem w domu i miałem w nim jedynie 30 zł (tylko kase noszę bez dokumentów) a wrzeszczałem, że przez nią straciłem 120 zł... a rano ona znalazła portfel i rzuciła mi go pod nos :(

Gość konradt83
. Wiem, że skopałem. Bardzo dobrze o tym wie, że jestem idiotą, więcej nie będę się upijał, ale co mam zrobić, żeby Moja dziewczyna była znów uśmiechnięta.. patrzę na nią i serce mi się kraja.. a jednocześnie nie mogę tego znieść, że ona nie może tak po prostu o tym zapomnieć. Przecież obiecałem, że to ostatni raz, że to było po alku normalnie się tak nie zachowuję.

Gość jaaaa////
głupia ze jeszcze Cie nie rzuciła

Gość konradt83
Ludzie jesteśmy razem 5 lat! Przecież to nie może się zakończyć Po jednej takiej akcji.

Gość tania jania
po prostu fiut z ciebie, żaden z moich facetów nigdy tak się nie zachował, już widzę jak jej dasz popalić w przyszłości, współczuję dziewczynie

Gość jaaaa////
jak raz tak zrobiles zrobisz i drugi i trzeci. Nie oszukuj sam siebie.

Gość konradt83
Przecież napisałem, że wiem, że nie mogę się upijać i tego robić już nie będę. Proszę was tylko o radę: Co zrobić, żeby wybaczyła mi do końca, żeby chciała mnie dotykać i patrzeć na mnie, uśmiechać się...

Gość Anka(())))))
pij z glową :) a unikniesz takich scen. A dziewczynie przejdzie.

Gość lody pistacjowe
blagac o przebaczenie na wszystkie mozliwe sposoby ;) pisac, dzwonic i kazic jak po prosbei z podkulonym ogonem, jesli cie nie przyjmie spowrotem musisz sobie odpuscic..

Gość konradt83
chcę jej to jakoś wynagrodzić, ale nie wiem jak... Kwiaty sa chyba zbyt banalne i brzmią troszkę śmiesznie zestawiając z tym co zrobiłem.

Gość lody pistacjowe
wszystko jest dobre, kwiaty, wino, jakis wypad do kina, rob cokolwiek tylko nie trac czasu!!

Gość konradt83
jak ja się boję, że ją stracę

Gość jaaaa////
kwiaty zbyt banalne ://// kwiaty kolacja kino czułe smsy itd. Rób cos a nie sie uzalasz nad sobą!

Gość wadliwa kolejka
zrob kupe w gacie