Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosiemartwie

możliwe?

Polecane posty

Gość bardzosiemartwie

Hej. Mam takie pytanie,proszę tylko o poważne odpowiedzi, naprawdę jest to dla mnie bardzo istotne. Okres (który mam ogólnie bardzo nieregularny) skończyl mi sie 5 sierpnia. 6 i 7 uprawiałam petting z moim chłopakiem. (zaznaczam, że prócz tego nigdy nie miałam "większych" kontaktow z facetem, czyli jestem dziewicą). Nie wydaje mi się ,żeby jego nasienie znalazło się w okolicach pochwy, a jednak jeśli to czy jest taka możliwość żebym zaszła w ciążę? I jak duża ona jest? Strasznie się boję i mam naprawdę złe przeczucia...

Niepotrzebnie się boisz, okres pewnie spóźnia się właśnie z tego stresu ;) Przez peeting się w ciążę nie zachodzi, więc spokojnie.

Gość bardzosiemartwie
Okres mi się nie spóźnia, bo dopiero po nim jestem więc jeszcze jakiś miesiąc czekania. Naczytałam się ,że jakieś tam prawdopodobieństwo jest,ale w internecie jednak można przeczytać wszystko.:P Ech,mam nadzieję, że to jednak panika. Też mi się wydaje to mało prawdopodobne, ale wiadomo - nasłuchałam się,naczytałam i teraz stres;)

okres jej się dopiero co skończył a nie spóźnia i nie zaszłaś w ciążę

Gość bardzosiemartwie
Echh, mam taką nadzieję, jednak jeszcze jestem za młoda na dziecko i to chyba przez to ta panika. Czytałam jednak, że błona dziewicza nie jest w 100% szczelna i jeśli nasienie znalazłoby się w okolicach pochwy to jest możliwość żeby doszło do zapłodnienia..

błona dziewicza nie jest w 100% szczelna, bo by krew menstruacyjna przez nią nie przeciekła... jednak ta sperma z okolic pochwy musi być przeniesiona głęboko w głąb, a plemniki same sobie nie pobiegną.

Gość bardzosiemartwie
Dobrze, rozumiem :) najwazniejsze dla mnie czy jest mozliwosc ciazy...

Gość bardzosiemartwie
Ech,dziekuje za pomoc no i szczegolnie mnie cieszy to, że jednak twierdzicie, że to mało prawdopodobne..Sama też to wiem i wszyscy wkoło mi to powtarzają, ale jakiś instynkt mi się włączyl i o.;P Pewnie i tak będę żyla w stresie przez ten miesiąc,ale człowiek już tak ma, że jak sobie coś wmówi to ciężko z glowy wyrzucić : ).