Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo_on

Mojej lasce urosły piersi w 5 miesięcy

Polecane posty

Gość niedługo_on

Witam. Moja niunia jest w ciązy i od tego czasu masakrycznie urosły jej piersi. Wczesniej miała takie nie za duze nie za małe, a teraz są idealne. I pytanie w związku z tym. Czy one juz takie pozostaną czy jak urodzi to zmaleją ?

Gość Lilly Evangeline*
zależy od figury:) moje wróciły do poprzedniej wersji:)

Gość niestety zmaleja
mojej zmalaly :/

Gość niedługo_on
nosz cholllllera. Nigdy z górki, zawsze pod. Szkoda ze zmaleją, teraz są fajne....

Gość Lilly Evangeline*
mojej koleżance zostały takie wielkie, także niech nadzieja jeszcze w tobie nie umiera :D

Gość jest w ciąży
:classic_cool:

Gość niedlugo sie nacieszysz
jak skonczy karmic to malo tego ze wroca do poprzedniego rozmiaru, ale dodatkowo stana sie mniej jedrne i beda troche bardziej obwisle. Przykro mi. Pozostaje ci jedynie utrzymywanie ja w stanie ustawicznej ciazy....

nie sluchaj tych pozal się boże "madrych i doswiadczonych" piczek sory za wyrażenie, ale juz mnie to wk.... :O tutaj zawsze próbują dobic...i nie chodzi mi juz o ten temat, ktory tak naprawdę niekoniecznie cos wnosi, ale o sam fakt, co by nie bylo, zawsze znajdą się takie pomaranczki, ktoych jedynym celem bedzie zgnoic, dokopac, naublizac i zrownac z ziemią :O ale co sie dziwic, pewnie ich babcie stoją wlasnie przed palacem broniąc krzyza 🖐️

Cycyki urosly jak jest w ciazy. Potem zmaleja , a ta skora co sie rozciagnela jak jej urosły bedzie tak zwisac nieapetycznie. w skrajnych przypadkach skora moze zwisac nawet do pepka. Najpierw to bedzie zwisac tylko skora, a od Twojego ciąglego miętoszenia Jej piersi, stopniowo tą obwisłą skórę wypełni jej biust i wtedy cycki staną się takie oklapłe jak uszy Osła Klapouchego z Kubusia Puchatka. Dziecko bedzie ssalo jej piersi, wiec po wykarmieniu Jej sutki bardzo się wydłużą - dlatego UWAGA : bardzo ważne jest abyś pilnowal aby równo karmiła Twojego potomka oboma sutkami ! w przeciwnym wypadku jeden bedzie sterczal tak strasznie nienaturnie, a drugi zachowa swój przedkarmieniowy wygląd... .

Gość przejebane
jak urodzi będzie rozjebaną pizdą seksualnie nieatrakcyjną z racji swojego poporodowego rozjebania pochwowego