Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Ciąża

Polecane posty

:) chyba bede mama:) zrobiłam dwa testy jeden pokazał ze nie drugi ze tak:), ide za dwa dni do palca grzebalca to bede miec pewność. Ale sie juz kurczę ciesze:)

Gość Kamcia2323
masz fajnie... ja jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży to płakałam 2 dni... no ale teraz jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem :) powodzenia życze i nie dziękuj :))

tfu tfu to nie dziękuję, ja mysle ze jak bede miec pewnosc ze tak to tez bede ryczec jak wół :P jednak cos sie konczy w zyciu jak sie pojawia dzidzia, i stad te łzy:P

Gość niewiemjakipseudonim
nie wiesz co cie czeka, gdybys wiedziala to tak bys sie nie cieszyla... ja mam jedno dziecko i powiedzialam ze juz nigdy wiecej zadnych dzieci

Gość Kamcia2323
hehehe ja tez mowie ze juz nie chce miec dzieci ale to przez ciezki poród :(

Własnie porodu boję sie najbardziej ale mam cicha nadzieje ze obejdzie sie z naturalnym, poniewaz od dziecka choruje na dysplazje stawu biodrowego i lekarz powiedział ze najlepiej zebym miała dzicko do 23 roku zycia(mam 22) bo potem czeka mnie operacja,

Gość Kamcia2323
uuu :( dziewczyno ja rodziłam 30 godz z czego skórcze miałam od 12 w nocy do 11 rano , prosiłam o cesarke wręcz błagałam ale nie chcieli mi zrobić i miałam poród próżniowy bo dziecku tętno spadało... ale było warto :p

Gość tania jania
i z czego się tu cieszyć, z dodatkowych kg, rozstępów, bólu, żylaków, porodu......a potem z samotnych dni, monotonnych i spędzanych na karmieniu, przewijaniu i martwieniu się o dziecko, czy naprawdę warto? jeśli się cieszysz to fajnie, gratuluję, ja po prostu nie znajduję pozytywów

Gość aaaa2233
pierwszy usmiech dziecka pierwsze gaworzenie pierwsze ,,MAMA,, pierwsze zabki,kroki BEZCENNE !!!!!!!!!!!!!!

ja przeżyłąm masakrę z porodem ale skonczyło sie cesarką, życzę zdrówka i gratki dla nowej mamusi :):) a imie wymyslone już?

Gość tania jania
ale co dalej?? zęby wyrosną wszystkie, mówić zacznie płynnie, załatwiać zacznie się samo i co dalej? to jak kula u nogi, już zawsze będzie i ja zawsze będę musiała być dla niego, poświęcać się emocjonalnie i materialnie, skupiać na nim całą uwagę, martwić się, uczyć, rozwijać i uświadamiać, facet jest raczej gościem w tym procesie wychowywania, tak naprawdę to matka musi oddać sporą część siebie i zrezygnować często z siebie, to wydaje mi się takie straszne i nadal nie znajduję odpowiedzi po co to wszystko? ktoś powiedział: żeby miał ci kto podać szklankę wody w chorobie czy starości...a ja sobie myslę, że jest sporo samotnych starych ludzi, o których dzieci nie chcą pamiętać, ludzi, którzy też kiedyś na to liczyli

Tania jania - Ty to potrafisz odebrac człowiekowi radośc;/ takie sa uroki ciazy jesli chodzi o rozstepy, ale po ciazy można dojsc do byłej wagi. moja kuzynja przytyła w ciazy 40 kg, dzis po 1,5 roku co jednak sie nie wydaje duzo wrociłam do swej wagi z przed ciazy i wazy 56 kg i w zyciu bys nie powiedziała ze urodziła dzidzie Mammmi22-- imię wymysliłam dzis Gaja:) jesli chłopiec to jeszcze nie mamy pomysłu.

a po za tym dlaczego piszesz ze z samotnych nocy i dni? Jesli masz takiego partnera który by tak postapił to składam Tobie ogromne współczucia.

Gość wiesz, że...(..)
Zielona Wyspa - a co za dwa testy robiłaś, że wyszły rózne?

Gość bez przesadyzmu
Kto ma pszczoły, ten ma miód Kto ma dzieci , ten ma smród.....

Gość bedziesz_grzebac_zwloki
????to wspolczuje :(

Gość masochistka_monika
bo lubimy jak dupy rozrywa,poznije taki słój litrowy zamiast pochwy

Gość jakCi Ciazy to
wiesz co

Gość przestancie dołować dziewczyne
te wszystkie troski i zmartwienia wiąża sie z macierzynstwem,nie mozna miec dziecka i je sobie w ramke oprawic i zeby tylko ladnie wygladalo. to sie nazywa INSTYNKT MACIERZYŃSKI - to dla tych tepakow co smęcą o poswieceniu :o zal mi was, bo wasze mamy tez powinny was nie chciec :o

Gość przestancie dołować dziewczyne
zielona wyspa - gratulacje :):)

Gość bez przesadyzmu
....bo wasze mamy,też powinny was niechcieć. Co za durne stwierdzenie, prawie wszyscy są efektem wpadek, a nie efektem miłosnych uniesień..... a potem jest piekło jak okresu nie ma i wyzywanie się nawzajem od najgorszych.....i nie zaprzeczać bo tak jest....

Gość po ile wy
macie lat że takie głupoty wypisujecie? Prawie wszyscy są "z wpadek"? Nie wszyscy traktują sex jako sport, nie wszyscy go uprawiają w blokowej bramie czy w kiblu w dyskotece

no to posłuchaj, siedzę w biurze i dzwoni telefon, podnoszę słuchawkę, a tam z grubej rury: jak żeś kurva uważał, już drugi dzień nie mam cioty!!!!!.......a ja, ależ proszę pani, pomyłka.....a kto mówi?......ja, Heniek, ......to dawaj kurva Waldka!!!!! .....takie jest życie.....

Gość po ile wy
no to w takim razie chylę czoła - jestem chyba z innej bajki

jako, że za moich czasów była jeszcze ekonomia socjalizmu, jakoś nie potrafię uwierzyć w planowanie.....zawsze jest tak , planuje się pierdzenie, a w rzeczywistości wychodzi sranie.....