Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconabardzoo19

NIE ODZYWA SIĘ!!!!

Polecane posty

Gość zasmuconabardzoo19
:(:(:(

Gość pop_rock_star
laska ogarnij się, świrujesz jak głupia a nawet nie wiesz co się stało. chłopa się motał w "zeznaniach" bo najwyraźniej się Ciebie boi, a Ty już planujesz jak z nim zakończysz związek itd. SPOKOJNIE bo oszalejesz, po co się tak zadręczać?

Gość zasmuconabardzoo19
no własnie wiem, ze sie boi powiedziec prawdy bo wie jak na mnie działają jego cudowne wybryki i kłamstwa ! a ja musze wiedziec co robił bez względu na to co będzie potem co ja mam zrobic ?! on się wypiera a wiecie jakie to jest uczucie jak coś wiesz, jesteś pewien a ktoś Ci wmawia ze jest odwrtotnie na siłe?>????

Gość pop_rock_star
pewnie powie co robił, spokojnie. ale czego on się wypiera? mówi co robił, a Ty uważasz, ze kłamie? i oczywiście znamy to uczucie jak ktoś wciska kit, a wie się jaka jest prawda, ale bez przesady, może faktycznie mówi prawdę, a Ty w całej swojej histerii wymyślasz, że jednak kłamie:P

Gość zasmuconabardzoo19
wątpie, że powiem bo kiedys sam przyznał, ze nie umie sie przyznawac często do błędu i kłamie, dopiero jak płacze, robie ofiare z siebie przyciskam go to wtedy czasami powie.. a iwem, że kłamie bo słyszałam jak mu się język plątał i mylił fakty, znam go zbyt dobrze! NIE DARUJE MU TEGO WYPIERANIA SIE!

Gość ja////
ale ma gosc z Tobą przej*bane :|:|:|:|