Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbhjkl;jnhjklnm

noszę rozmiar jeansów 29/34, wypada nosić rurki?

Polecane posty

Gość vbhjkl;jnhjklnm

z taką dupą? :(

Gość skuwiele chodza bezkarni
daj spokoj, rurki jeszcze ci skroca nogi. bedziesz wygladac jak kaczkodan. wysokie butki, spodnie rozszerzane ku dołowi z wysokim, stanem. i dup-y nie bedzie widacc

Gość +*koleżanka koleżanki
co wy mówicie przecież 29 to rozmiar jest mały a dlugość 34 to jest na wysoką dziewczynę. Rurki bedą leżały idealnie

ja nosze 26/34 i wygladam dobrze do tego szpileczki choc niekoniecznie i jest super...Spodnie szerokie skracaja nogi...A co do tylka to im wiekszy tym lepszy;)

Gość vbnm,mnbvbnm,
nie mam patykowatych nóg, wręcz przeciwnie :P w udzie mam chyba coś 54 cm? w najszerszym miejscu

Gość dfgds
pewnie,ze mozesz nosic rurki! Ty masz swietną figure! Jak widze na ulicy jak niektóre pasztety wciskaja sie w obcisłe spodnie to po prostu smiech na sali!:D Rób im na złosc i podkresl długie i zgrabne nogi:)

Gość MF 2000 K!!!!!!!
a rozmiar 29-32? mozna nosic rurki? troszke duze uda i krotkie nozki :( moja zmora:(

Gość Pani T.
Polecam ci czarne rurki z jakiegoś lekko połyskliwego materiału ładnie korygują sylwetne pod warunkiem ze odpowiednio dobrze dobierzesz góre (najlepiej w stonowanym koloże może jakąs szarośc lub beżyk) góra powinna rózniez byc lekko dopasowana i dobrze skrojona na twoja figure. ;-) Mysleze w takim zestawie wszystko bedzie oki. Do rurek załóz tez jakiś obcas nie musi być wysoki 3 cm w zupełnośc wystarczy. pozdrawiam

Gość vbnm,mnbvbnm,
poznański, czyli masz w pupie idealne 90 :classic_cool: podejrzewam, że sama moja miednica ma tyle obwodu :O