Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I NEED MONEY!

sa jakies tabletki nasenne bez recepty

Polecane posty

taka babka ale kolezanka matki a jak matka sie dowie to bedzie lipa bo jest przewrazliwiona na punkcie mojego zdrowia... a ziolowe nie pomagaja... a nie chce jej mowic ze potrzebuje tabletek bo wg niej powinnam sie klas o 22 i zasypiac normalnie a jak mam lezec w lozku 5 czy 6 godzin to wole na kafe heh

a jest przewrazliwiona na punkcie mojego zdrowia w ten sposob ze zna kazdy lek i wie jakie sa skutki uboczne a takie leki maja jakies skutki uboczne no ale kurwa nawet jak chce zasnac to nie moge nawet jak jestem zmeczona...

zdobylam ESTAZOLAM ale przeterminowany heh jak sie wkurwie to go bede brac bo mam tego dosc sporo.. data waznosci czerwiec 2009 no ale moze nie umre heheh

Zolpic jest fajny, przez przypadek wywaliłam CAŁY listek, do tej pory mi żal :O Kiedyś to wiem że z receptami nie było problemu ktoś coś gryzmolił i kupowano leki w innym mieście Może lepiej nie kombinuj z tym przeterminowanym

idz do psychiatry. oni nic innego nie robią, tylko wypisują recepty. nawet jak nie chcesz to i tak wypiszą :P

wiesz ze to dobry pomysl z tym psychiatra heheh tylko boje sie ze stwierdzi ze jestem chora psychicznie bo do czubków to ja nie chce isc heh

Gość Pomaracze nie śpią
zrob sobie koktajl z lekow bez recepty

Gość krzychuu
bez recepty możesz dostać suplementy, które pomogą uzupełnić braki witamin/wartości odzywczych, sam przyjmuję przed snem suplement Forsen, który jest na bazie ziół, dobrze wycisza przed snem i uspokaja

Gość mienyso
a jak się czujesz po nim na drugi dzień, krzychuu?