Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welonka www

allegro pomocy

Polecane posty

Gość welonka www

czy można zrezygnować z zakupu przez KUP TERAZ??napisali mi że nie mam 5gwiazdek więc nie mogą się zgodzić na zapłatę przy odbiorze.a ja na konto nie mam jak zapłacic ponieważ nie mam jak dojechać do banku.pomocy proszę odpiszcie co mam robić

Gość welonka www
pomocy

Gość golciaa
napisz mail do osoby od ktorej kupowalas i popros o anulowanie zakupu

załóż konto na paypolu i płać z tego konta, albo konto na allegro. Ja mam konto na paypolu, i tego konta płacę za zakpupy na allegro.

Gość welonka www
ale nie będę miała jakichś problemów??napisałam do sprzedającego zapytanie czy mogę zrezygnować ponieważ nie mam jak zapłacić przez przelew na konto.

Gość welonka www
proszę o pomoc, ja dopiero od nie dawna mam internet pomocy

Gość welonka www
bmblondyn mam w skrzynce jego wiadomości i te co ja napisałam, w razie czego??czyli czego??

znam tylko pocztę na wirtualnej polsce. Tam jest taka opcja po lewej stronie foldery, klikasz na to i utworzysz nowy folder, u mnie się nazywa allegro i tam umieszczasz swoją korespondencję przychodzącą i wychodzącą.

w razie czego", będzie dowód na to, że pisałaś do człowieka, gdyby były problemy z allegrą

Gość welonka www
będę jeszcze dzisiaj do niego dzwonić może wtedy się dogadam, kasyję konto na allegro mam ich gdzieś żadnych przedmiotów nie wystawiam od czasu do czasu coś kupiłam nie miałam problemów

spoko, nie nerwowo, to bardzo proste, nie od razu Kraków zbudowali. Ja nim pojąłem allegro, musiałem jedno konto skasować, bo mi jakiś idiota negatywów wpisał.

Gość a na poczcie nie mozesz
zapłacić?

Gość welonka www
tylko przy listonoszu mam taką sytuację że nie mogę się z domu ruszyć ja tam wypełniłam że płatność przy odbiorze.a tu że nie mam 5gwiazdek to nie mogą mi wysłąć, i chcą uregulowania wpłaty na konto