Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypasiony wózek

wypasiony wózek, jaki?

Polecane posty

Gość wypasiony wózek

Jak teściowie dowiedzieli się, że zostaną dziadkami, to powiedzieli nam, że dla pierwszego wnuka fundują wózek z najwyższej półki - ferrari wśród wózków. Doradźcie coś co przykuwa wzrok wszystkich na ulicy! Cena nie gra roli :-D

Gość antypatologia
Pozycz taki od zbieraczy zlomu, wtedy bedzie przykuwac uwage.

musiecie kupić ten taki ala z innej epoki z tymi ogromnymi cienikimi kołami :) sama taki miałam :) cały czas są w modzie u bogatych :)

Gość mój moze nie przykuwa uwagi
ale jest suoer wygodny a to bylo dla mnie priorytetem ze wzgledu na dziecko jak i wygoda dla mnie :)

Gość ten stokke
jest paskudny. Nie kupuj takiego, bo będziesz się wstydziła z nim wyjśc na ulicę. Najwazniejsze żeby wózek był wygodny dla ciebie i dziecka, a nie "przyciągał wzrok". Zwróć uwagę, ze wiele tych drogich wózków ma tak małe siedzenie, ze dziecko póltoraroczne już się w nim nie mieści, zwłaszcza w śpiworku.

Gość takie pytanie
mam, po co wózek ma przyciagać uwagę?? rozumiem ubranie, wygląd matki, ale wózek?? czy Wam kobietom już się całkiem w głowie pomieszało??

Gość wypasiony wózek
Chciałabym coś oryginalnego, skoro mam taką możliwość:-P a to na pewno nie będzie mój jedyny wózek, na razie chodzi o wózek dla maleństwa na max. pół roku, stokke bardzo mi się podoba, o coś takiego chodzi:) muszę go obejrzeć i zobaczyć czy będzie wygodny, bo przecież nie pisałam że to się nie liczy!!

Gość myszka i
super! :) ja jednak nie kupowalabym wozka 3w1 - nie podobaja m isie takie spacerowki. wzielabym jakas wypasiona gondolke i do tego fajoska spacerowke - parasolke :) pochwal sie cvo wybralas :)

Gość jesli chodzi o mnie
to moja uwagę na ulicy na pewno przykuł by ten wózek: http://tiny.pl/h7l17 moim zdaniem jest po prostu piekny no i uważam że trzeba mieć trochę kasy żeby sobie na taki pozwolić - bo nie wyobrażam sobie że to jest jedyny wózek... no i trzeba mieć trochę miejsca aby to trzymać.... jak ktoś kupuje to do bloku to raczej jest głupi snobizm- ale jeśli ktoś ma warunki to na niedzielny spacer starym miastem -COŚ PIĘKNEGO!

Gość wena twórcza*
jeśli chodzi o mnie - przecudowne są te wózki!!! Wręcz zakochałam się w nich i zamierzam właśnie w taki się wyposażyć. Cudeńka.

Gość stokke jest super
moja siostra taki miala! moze wyglada dziwacznie ale jest mega wygodny! lekki i latwo sie go prowadzi a do tego dziecko jest na tyle wysoko ze nie trzeba nadwyrezac plecow! strasznie wspolczuje kobieta, ktorym dziecko w wozku siega do kolan :O to musi byc koszmar! wyglad to nie wszystko liczy sie tez wygoda dla matki :P

Gość stokke jest super
inglesina jest cudowna! bardzo mi sie podoba :) ale nie wiem jak mialabym go zniesc wraz z dzieckiem z 2 pietra po kretych schodach :(

Gość myszka i
e - mi sie bardziej podobaja nowoczesne. tylko ten stecco czy jak mu tam - ma malenkie kola :( po sniegu nie pojedziesz :( czy po innym terenie niz chodnik..

Gość Ja polecam Emmaljungę
Pewno nie przyciąga wzroku, ale jest rewelacyjna. Ja mam Edge Duo Combi na podwoziu sport. Sprawdziła się pod każdym względem i gondola i spacerówka... Najlepiej jeśli ma się spory bagażnik i garaż, lub nisko się mieszka. A z takich bardzo przyciągających wzrok to chyba retro.

Gość Ja polecam Emmaljungę
Właśnie retro, czyli ta Inglesina... Acha, co do 2 i 3 pietra... Początkowo mieszkałam na 3 piętrze, teraz na 2, ale mam garaż. Emmaljunga jest o tyle fajna, że podwozie jest tak mocne, że można spokojnie wózkiem zjeżdżać po schodach, rzecz jasna bez dziecka w środku...

Gość biorę mleko ze sobą
te wózeczki retro są przeurocze. Autorko jak masz warunki i chcesz wyjątkowy wózek to te są absolutnie zachwycające, na pewno przyciągną uwagę; ten nowoczesny też fajny widze, że sporo dziewczyn teraz się na nie decyduje często mijam je na spacerach, więc trochę już mi się opatrzyły no ale te retro są śliczne jakbym miała za dużo kasy to właśnie taki dyliżans bym zafundowała swojemu dziecku.

Gość ffeee
ja polecam nowoczesne gdzie idzie do stelazu doczepiac rozne czesci np. gondole,fotelik,siedzonko spacerowe a nawet podwojne siezdienie jak ktos planuje za jakis czas 2 dziecko (takie mozliwosci tylko w mutsy:))

Gość ja wciaz uzywam
a co do postu powyzej to rowniez w icandy jest opcja podwojenia wozka - cenowo tez plasuje sie jak Bugaboo albo drozej

Gość nie lubie motyli
Moim zdaniem im droższe tym brzydsze( z tych które tu polecacie) , może nie licząc tych retro ( ładne ale niepraktyczne)

Gość ja wciaz uzywam
ja kupujac Bugaboo kierowalam sie praktycznoscia, nie snobizmem,ale cena moze i jest wypasiona. Jednakze uwazam ze warto - z doswiadczenia kolezanek wiem ze 3 dzieci spokojnie przetrzyma i przewiezie. Mysle ze do 8-9 lat mozna go uzywac, ewentualnie wymienic w miedzyczasie opony

Gość polecam bugaboo
zgadzam się z poprzedniczką, ja używałam wózka bugaboo przy dwójce dzieci, a teraz przekazałam siostrze i nadal służy:) polecam! wypasiona cena, ale i wypasiony wózek, ja miałam cameleona: http://www.bugaboo.pl/produkty_bugaboo/cameleon

Gość dfdfajna stokke
ja mam stokke polecam, przykuwa uwagę, jest wygodny a teraz jest nowa seria i bardzo mi sie podoba. pasuje fotelik maxie cosie, wybierz go

Gość mjm
EMMALJUNGA EDGE SPORT - ktos tutaj poleca edge sport... czy spacerowka w tym wozku jest rownie praktyczna i wygodna co gondola i czy nie jest za ciezko prowadzic ten wozek przy wiekszym/ciezszym dziecku? jak wyglada manewrowanie nim np w sklepie?