Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani T.

z czym nosić takie buty?? Prosze o pomoc :(

Polecane posty

Gość Pani T.

Zamówiłąm sobie niedawno buty na allegro. Niestety troche rózniły sie od tych które sprzedawca umieścił na zdjęciu. A mianowicie były były wyszsze od kilka cm. Dodaję link mniej wiecej przypominający te buty. Sa lakierkowane rózowe na 15 cm platformie, nie mam mozliwości zwrotu obuwia wiec tak zastanawiam sie z czym moge je ewentualnie nosić, ale szczerze mówiąc boje sie troche w nich wyjśc na ulice bo "żle sie kojarzą." Dodam że ogólnie ubieram sie na czarno w eleganckie ciuchy, ale te buty są strasznie wyzywające i w każdym połączeniu wygladaja agresywnie. Jęsli ktoś ma jakiś pomyśł co z nimi zrobic byłabym wdzięczna. To te buty: http://images8.fotosik.pl/312/d930c43228b7564c.jpg Pozdrawiam wszystkie panie na forum. ;-*

Gość ddd123
ogólnie to mam takie tylko czarneXd

Gość fhgfhjgyfjgyfjft
widziałam ostatnio gdzieś dziewczynę w takich butach podobnych a była ubrana tak typowo elegancko miała czarną sukienkę do kolan na ramiączkach a pod sukienką biała koszula, a i w pasie szeroki pasek w kolorze butów

Gość ddd123
ja nosze na codzien, ale róz.... to chyba tylko na jakies imprezy

Gość damn, ale shit

Gość MF 2000 K!!!!!!!
jesli takie butki to stroj skromny, sam kolor zagra tu role pierwszoplanowa. moze byc mala czarna ...

Gość art231
zostaw je na jesień, do eleganckiego płaszczyka i nikt nie będzie źle kojarzył

Gość Pani T.
Dzieki dziewczyny ;-* Kurcze jestem strasznie nie zadowolona z tego zakupu. Jestem ogólnie wielka fanką obcasów ale zazwyczaj chodze w max 12 cm. Te rózowe koturny napawają mnie troche strachem. Ale skoro juz je kupiłam to nie wypada aby lezały w szafie. Spróbuje je prztestowac na jakiejś najblizszej imprezie z sukienką, zobaczę co znajomi powiedzą. A co myślicie o połaczeniu ich z bezoa obcisłą tunika i czarnymi rurkami??

Gość Pani T.
Mam jeszcze pytanie do dzieczyny, która ma takie buty tylko w czarnym kolorze. Jak ci sie nosi te buty? Nie są za ciezkie i nie bola cie nogi po całym dniu chodzienia w takich szpilach?? Te moje wydaja sie być dośc ciezkie i niewygodne.

Gość jaa/////
mała czarna i pasek w tali w kolorze butów. Nie są takie tragiczne ale strój musisz miec skromny makijaz równiez.pozdrawiam

Gość okropne te buty

Gość vbnm,mnbvbnm,
ale przecież jeśli towar nie jest zgodny z opisem, to masz zbójeckie prawo odesłać...

Gość znam super sposob poczekaj
Znam sprzedawce od ktorego kupilas, tzn obserwuje czesto jego aukcje;) Ale dlaczego nie mozez zwrocic? Jesli kupilas na Kup teraz to masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny

Gość Pani T.
Teorytycznie mogła bym zwrócić, ale mi nie wypada z tego wzgledu, że kupiłam u tego pana juz kilka par butów, a ze mam stope dość niestandardowej długośći (bucik zanizone 35) ciezko dobrac mi rozmairówke. I kilka krotnie zwracałam już buty u tego pana oraz brałam na wymiane. On jako jedyny na allegro ma buty na moją stopę. wiec nie wypada mi wymienić, pozatym na obecnych jego aukcjach nie miała bym nawet na co wymienić. Rozmawiam już z paniami w sklepie ale nie mam możliwości wymiany obecnie.

Gość Pani T.
Wczoraj poszłam na zakupy w tych butach. Dobrałam je z szarymi jeansowymi rurkami i szara tuniką, makijaż miałm bardzo oszczędny. Zostałam kilka ktotnie nazwana barbi. I miałam wrazenie że kazdy sie patrzy na moje buty. Az mój mąż mi na to uwage zwrócił, że jestem obserwowana i to głównie przez panie. ;-) Troche mnie to zraziło nie powiem. Ehh.. te buty to chyba nie dla mnie