Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikadominika

Jak mu zasugerować , że chcę na urodziny pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość nikadominika

On wypytuje co mi kupić a ja nie chce nic innego tylko marze o pierścionku .......... nie musi być drogi ............ nie musi być z diamentem byle był :/ tyle już czekam ...ale się nie doczekam :/

Zabierz go do jubilera i pokaż, który pierścionek ma kupić.

Możesz zasugerować, że chcesz pierścionek. A to, czy on zrobi z niego pierścionek zaręczynowy zależy od jego gotowości do zaręczyn :)

Gość fhgfhjgyfjgyfjft
ja bym nic nie sugerowała, zaręczyny są najpiękniejsze wtedy gdy są z zaskoczenia a jak będziesz o nich wiedziała to już nie to samo

Gość JubiArem
Ile już ze sobą chodzicie, że Ty chcesz juz się żenić?

Gość nikadominika
nic mu nie będę wprost mówić... trudno jeszcze poczekam ..... a jesteśmy raz już ponad 3 lata ....sęk w tym że mam problemy zdrowotne ... lekarz zalecił mi jak najszybsze zajście w ciąże bo później będzie problem.... a ja nie chce tak bez ślubu :/

To z nim o tym porozmawiaj. Chyba nie robisz ze swoich problemów zdrowotnych tajemnicy przed chłopakiem?? Może wtedy uda się podjąć jakąs ważną decyzję?

Gość JubiArem
Według mnie najpierw tak zagadaj, żeby się upewnić czy on rzeczywiście chce się żenić. A potem opowiedz, nie że chcesz na urdziny pierścionek, a że chcesz żeby sie oświadczył:)

Gość nikadominika
rozmawiałam .... on twierdzi, że chciałby ale nie mamy gdzie mieszkać, on nie chce z moimi rodzicami w mieszkaniu w bloku a na nic innego nas nie stać.... a może to tylko taka wymówka?:( już nie wiem co myśleć ....za trudne to wszytko

Gość ja tez jesetm ciekawa
no to bedzie ciezko, bo zasugerowac peirscionek to jedna spawra ale zasugerowac peirscionek ZARECZYNOWY to juz calkiem co innego........ moze powiedz ze twoj palec serdeczny ostatnio czuje sie jakis samotny

Gość co z tego, że 3 lata?
A w jakim jesteście wieku?

Gość taka sobie jedna dziewucha
a jestes gotowa przyjac ten pierscionek i rownoeczesnie wyznaczyc date slubu?? Jesli tak to porozmawiaj z facetem ze kochasz go chcesz byc jego zona i zapytaj jakie ma plany bo ty juz jestes gotowa na slub a jelsi pierscionek zareczynowy ma byc bo to tak ladnie wyglada i narzeczona ladnie sie nazywa plus chcesz byc pewnejsza w zwiazku to daruj sobie bo to jest gowniarstwo i smarkateria

Gość taka sobie jedna dziewucha
ok doczytalam wiesz masz madrego faceta on nie chce mieszkac z rodzicami w mieszkaniu po slubie i slusznie nie dosc z enie stac was na wlasny kat chociazby na kredyt to tobie sie slubu i dziecka zachciewa no tragedia :(

Gość juliaanna
No właśnie w jakim jesteście wieku?

Gość Taka jedna jaaaa
'wiesz masz madrego faceta on nie chce mieszkac z rodzicami w mieszkaniu po slubie i slusznie'- autorka proponowała też mieszkanie w bloku swojemu partnerowi i odmówił. Jeżeli czujesz,że tego chcesz to powinnaś z nim szczerze porozmawiać. Wszystko się da, ale trzeba chceć. Może ten brak mieszkania to tylko taka wymówka. Można przecież coś wynająć na początek. Mi się wydaje,że on po prostu nie chce i woli żyć bez zobowiązaj,bo wtedy bez problemu można uciec.

Gość nikadominika
mamy po 25 lat... ale to i tak nie ma już znaczenia... daje sobie spokój... :(

Gość fdffss
taka jedna jaa a czytalas ze zrozumieniem? Bo ja zrozumialam ze autorka proponowala wspolne mieszkanie z rodzicami w bloku,a nie ze zlozyla 2 propozycje na ktore on sie nie zgodzil. Chcesz wyjsc za maz bo potem mozesz miec problem zeby miec dzieci? Tylko z tego powodu? A za co potem bedziecie zyc,gdzie mieszkac? Jak was nie stac na wspolne mieszkanie to jak utrzymacie dziecko? Mi tez sie wydaje ze facet jest rozsadniejszy w tym zwiazku.

udaj , że rozmawiasz przez telefon i go nie zauważyłaś i mów" nie mamo nie kupuj mi pierścionka pewnie ON mi kupi i to zaręczynowy. tak a propos pomożesz mi wybrać suknię ślubną?"

Gość nikadominika
marze o tym aby wyjac pierścionek z jego Groty Nestle :classic_cool:

ike udaj , że rozmawiasz przez telefon i go nie zauważyłaś i mów" nie mamo nie kupuj mi pierścionka pewnie ON mi kupi i to zaręczynowy. tak a propos pomożesz mi wybrać suknię ślubną?" Jakiż subtelny przekaz podprogowy. Może nie skojarzyć.

zawsze pozostaje jej jeszcze wspomnieć " wiesz kochanie mam juz listę gości na nasz ślub i 3 lata temu zarezerwowałam salę.... tylko mój palec wciąż jest nagi i bez pierścionka błądzi w ciemnościach" :P

A może Autorka zajdź w ciążę, skoro to jest priorytetem, a jak chłopak jest domyślny, to kupi ten pierścionek.

a moj dal mi pierscionek bez okazji :) srebnry oczywiscie, bo oboje zlota nienawidzimy, ładny byl tylko oczko mi sie nie podobalo ... bo lubie jak bizuteria ma tylko biale lub czaren oczka a ten mial jasno fioletowe. ... hehe z czasem sie jednak przyzwyczailam do niego bo w sumie to jasny fiolet ... dobrze ze nie ciemny albo czerwony czy zielony hahaha ble :D

zaklopotana i co się chwalisz?:P chcesz dobić autorkę?

a moj dal mi pierscionek bez okazji srebnry oczywiscie Jednak kobity są wredne, tylko autorkę wydrwić, wykpić, zaświecić luksusem w oczy.

cichy nie uogólniaj kto jest wredny to jest ja na przykład staram się być współczująca i pomocna :P

hahaha nie chcialam jej dobic :D naprawde ;] to dwie rozne sytuacje, ona czeka na slub i zareczyny, a ja czekam na wspolny dom ktorego sie nie doczekam pewnie bo moj narazie nie ma pracy :( i ja tez nie :(