Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mv chwcfbwh

brzydka buzia przez wloski

Polecane posty

Gość mv chwcfbwh

mam na buz wloski,sa calkiem jasne bez zadego zabarwienia ale jest ich duzo-moja buzia wyglada jak brzoskwinka..:( jakie sa skuteczne metody zeby sie tego pozbyc?? i gdzie?

Gość vrfiorveee
laser,albo wosk w domu

Gość mv chwcfbwh
a takim laserem się nie zastrzelę przypadkiem?

Gość mv chwcfbwh
podszywy :( wosk odpada mam uczulenie :( a laser ciekawe jakie by dal efekty i czy na amen..no i za ile...

Gość mv chwcfbwh
ja mam chwilę czasu, więc może być za 5 minut

Gość mv chwcfbwh
podobno można robić okłady z pierogów, ale nie wiem, czy to prawda :(

Gość vrfiorveee
no to zostaje laser mysle ze jest drogi

Gość mv chwcfbwh
babcia gadała, że można sobie tym głowę przestrzelić. bardzo się boję lasera... :(

Gość Wkurzonaaaa
Laser raczej nie da zbyt dobrych efektów, najlepsze daje na ciemne włoski przy jasnej skórze - wiązka lasera koncentruje się w miejscu gdzie jest najwięcej barwnika. Nie chcę Cię martwić, ale chyba taka Twoja uroda, jedynie kuracja hormonami mogłaby (ale nie musiała) coś zmienić.

Gość mv chwcfbwh
ja mam jasna cere tzn nie az tak bardzo a wloski wrecz biale :( nie sa dlugie czy cos no taka brzoskwinka ale bardzo sie tego wstydze :(

Gość Wkurzonaaaa
A słuchaj, może pomogłyby trochę kremy intensywnie nawilżające na twarz, jakiś podkład z silkonami, wszystko, co nadaje twarzy bardziej gładką i śliską fakturę? I nakładane w odpowiednim kierunku, nie "pod włos". Z mojego doświadczenia wynika, że koszmarnie woski podkreśla puder w kamieniu nakładany właśnie pod włos

Gość Wkurzonaaaa
I raczej nie masz się czego wstydzić, ja też mam taką "urodę", meszek wszędzie, kiedy depiluję nogi to nie wiem, gdzie się zatrzymać :-) A mój facet w ogóle tego nie widzi, twierdzi, że za dużo bawiłam się lalkami barbie i zakodowałam sobie plastikową gładkość ;-)

Gość mv chwcfbwh
a ja sie nie pudruje bo mam bardzo aldna gladka cere i jednoloity kolor nie mam przebarwien itd..maluje tylko oczy i usta.a na twarz nakladam krem nawilzajacy :( ale i tak je widac:( zawsze je biore reka tak zeby lezaly no...nie pod wlos bo je bardziej widac wtedy :( chcialam sie pozbyc tego calkiem :( ale jak??golic sie nie bede wosk mnie podraznia poza tym boje sie co by mi potem odroslo po wosku :( a moze spytac kosmetyczke albo co??

Gość mv chwcfbwh
ale ja mam tylko na buzi i szyi taki problem na nogach i wszedzie raczej normalnie :( poza tym od pasa w dol regularnie sie depiluje a na rekach mam bardzo amlo wlsoow i jasne na plecahc np wcale a niektorzy maja....tzn na krzyzu.na glowie mam wlsoy ciemne brwi i rzesy bardzo czarne :( to i tak dobrze ze na buzi mam takie jasne te wlosy

Gość Fanatyk 236
moze wstaw jakąś fotkę? Jeżeil to jest trochę to nic nie szkodzi a nawet fajnie wygląda! Gorzej gdy jest to coś na formę blond brody Rumcajsa - ale to już podpada pod hirsutyzm.

Gość Wkurzonaaaa
No widzisz, to i tak lepiej, niż ja :-) Golić się nie ma sensu, nawet jeśli włoski nie odrosną grubsze to będą krótkie i kłujące, a chyba nie o taki efekt chodzi. A krem do depilacji?

Gość Red slim Tea
jak widzę tego psa to popadam w euforyczny śmiech : D co to za sierściuch?????

Gość kup sobie krem sally hansen
do rozjaśniania włosków na twarzy. z doświadczenia wiem, że lepiej rozjaśniać niż wyrywać, bo po wyrywaniu robią się podrażnienia a odrastające włoski paskudnie wyglądają.

Gość kup sobie krem sally hansen
aaaaaaaa... jasne są... to chyba nie jest tak źle jak piszesz. pewnie tylko ty zwracasz na nie uwagę.