Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem niektorych

dziewczyna przyznała się do że ma sesję wrześniową

Polecane posty

zamiast powiedzieć mi wcześniej to czekała aż do teraz, a wiedziała że wszystko jest zarezerwowane, mogłem to odkręcić i znaleźć inny termin,powiedziałem za swoją głupotę niech oddaje mi połowę pieniędzy to się zaśmiała, powiedziałem jej ok i że jadę z kolezanką, po co mnie okłamywała z sesją

Gość taka sobie jedna dziewucha
oklamala cie bo wiedziala ze jestes dupkiem i nie zrozumiesz

mogła powiedzieć, zmieniłbym termin i pojechalibyśmy razem, a tak ona będzie siedziała w ksiazkach a ja będę się bawił z osobą towarzyszącą

po twoich wpisach widać, że nie masz wiele do zaoferowania:)

to zycze powodzenia z os towarzyszaca a dziewczynie daj spokoj bos nic nie wart tfu napluc tylko na ciebie mozna

wiele do zaoferowania a co ty chlipie masz na mysli\??

dlaczego mam dać spokój? chcę z nią być ale musi się nauczyć odpowiedzialności, konsekwencji swoich czynów, poinformowałem ją o tym i przyjeła do wiadomości, na drugi raz pomyśli

nie rozumiem niektorych ona ma juz rodzicow a partner to nie mama i tata ktorzy wychowuja po Towich wypowiedziahc i tym co zamierzasz zorbic ewidentnie widac ze nie dojrzales jeszcze do zwiazku szkoda dziewczyny i nic dziwnego ze nic nie powiedziala jak jest z takim panem i wladca ktory chce ja tresowac ty kochasz ja czy swoje wyobrazenie o tym jaka ona powinna byc i teraz pribujesz ja uformowac do swej wizji ?? zastanow sie nad soba

Gość qwertweaert
www.forumdlainteligentnych.pun.pl wejdz w link do gory dostaniesz konkretne porady, wsparcie , oraz nalezyty szacunek ! tutaj go nie dostaniesz !

Gość i co wtedy?
a co zrobisz jeżeli Cię zostawi bo pojedziesz z koleżanka?

jakby powiedziała zmieniłbym termin i pojechalibyśmy razem, powiedziałem niech za głupotę oddaje połowę pieniędzy, bo straciłem przez nią tyle, dlaczego mam ponosic konswekwencje, że ona bedzie sie uczyc do egzaminów to ja też mam z nią siedzieć i nie móc gdzies pojechać, mogła się uczyć i nie miałaby problemu, a teraz niech ponosi konswekwencje

Gość grrr....
czemu na chlopaka tak jedziecie, feministki... ma racje, w koncu dziunia wiedziala o tym ze robi rezerwacje, mogla sie choc slowem odezwac ze moze lepiej nie... Narazila go na koszty i dlaczego on ma teraz pokutowac i rezygnowac z wakacji, w imie czego ? Jedz chlopie z kolezanka, tyka badz grzeczny ;) natepnym razem Twoja panna dwa razy sie zastanowi... Zeby nie bylo, jestem kobieta ;)

znam ją, nie przekreśli 4 lat znajomości z powodu wyjazdu

powaznie mowie idz do psychologa bo z Toba bardzo nie tak bron Panie Boze kazda kobiete od takiego chlopaka czy meza jak Ty Ja ja dziekuje bogu ze mam meza ktory mnie kocha taka jaka jestem nie skzoli mnie nie tresuje jest uczuciowy wyrozumialy ufa mi i ja moge ufac jemu i o wszysktim mu powiedziec milego dnia skzoda czasu na rozmowy z toba pewnie nie masz wiecej jak 25 lat

Gość dziewczę z kafe
I bardzo dobrze zrobiłeś! Jakaś głupia ta Twoja laska :o

oczywiście że pojadę, nie będzie mną manipulowała, też tak uważam, że jak dostanie pare razy po dupie to się nauczy

Gość grrr....
taka sobie jedna dziewucha --> Ty tak na powaznie ...? Co widzisz nie tak w zachowaniu autora ? A moze to jego dziewczyna byla nie fair ... i po co to wszystko ? Bo sie wstydzila ze ma poprawke ? Ludzie, nie badzcie smieszni, zwiazek 4 -letni i takie numery odwalac... :O

Gość hdc
Tak to wlasnie jest, jak sie placi za dziewczyne. Mogles zaplacic za siebie, ona za siebie i wtedy moze by powiedziala, ze nie moze jechac. A tak ma to w dupie, bo pieniedzy nie straci.

dziewucha nie obraź się ale twoje wpisy świadczą o maks 20 latach

większość kobiet chce takiego pizdusia, którego będzie trzymała pod pantoflem, a jak coś źle zrobi to zwali winę na niego, albo on powie że nic się nie stało, ale są mężczyźni którzy nie pozwolą wejść sobie na głowę

Gość grrr....
no wlasnie, krolewicz ktory wszystko wybacza, wszystko zrozumie i kacha nawet krzywy palec u stopy... Hehe, zycie to nie bajka, pozniej sie takie krolewny budza bo okazuje sie ze zwiazek na dluzsza mete to nie tylko szeptanie sobie czulych slowek, kolacje przy swiecach i cotygodniowe bukiety roz ale ze trzeba tez podejmowac wspolne decyzje i ponosic ich konsekwencje ... pozniej pojawia sie odpowiedzialnosc za innego czlowieka... Nie obarczaj dziewczyny wina, ale powiedz jej ze w zwiazku z tym ze "tak wyszlo" pojedzisz na wakacje sam (czytaj bez niej) ... i badz grzeczny ;) ale i baw sie dobrze !

Gość lalallalalalallalalaajjaja
co wy gadacie? ja jestem zazwyczaj za kobietami, ale ten facet ma racje. ropzumiem ze planował jakies wakacje dla nich dwojga, ze mowił jej o tym. ze zapłacił juz jakas kase jakies zaliczki a ona teraz mu mowi ze ma sesje wrzesniowa? małolata jakas.

Gość jaa/////
musiał byc jakis powod ze bała Ci sie powiedziec o sesji nie uwazasz?

cieszę się że sa kobiety, które tak myślą, oczywiście że będę gzreczny, przecież mam dziewczynę, chcę ją tylko nauczyć odpowiedzialności

a skąd mogę wiedzieć dlaczego tak późno powiedziała mi, nie wnikam w to, swój rozum ma, na co liczyła, że powiem nic się kotku nie stało odwołam rezerwację i będę z tobą siedział, nie ze mną takie numery

Gość O.n.A wrona
Pewnie mylała że nie pojedziesz bez niej. To się zdziwi!! Jedz i baw się dobrze.

No ale po co sie chcesz dluzej emczyc z taka osoba? Teraz nie powiedziala ci o egzaminach, nie powie ci jak bedzie miala wiekszy problem! A jak bedzie w ciazy, to tez dowiesz sie miesiac przed porodem. Wez daj sobie spokoj z taka dziewucha, i znajdz kogos dojrzalego.