Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus848

problemy po tablektach 72 h

Polecane posty

Gość agus848

dwa miesiące temu zdarzyło mi i mojemu partnerowi gdy społrzylismy pękła prezerwatywa wiec udałam się do ginekologa by przepisał mi tabletki 72 h niestety miesiąc temu tez to się powtórzyło . ale dwa tygodnie później z partnerem zapragnęliśmy mieć dziecka lecz niestety gdy wpołyjemy i gdy on dochodzi podczas stosunku gdy już skanczy się spuszczając tak jakby ta sperma która się spuścił się wylewa się z pochwy nie wiem co się dzieje bardzo sie boje ze po tych tabletka nie będziemy mogli mieć dzieci

Gość Aśka88
To jest bardzo znane pojęcię z fizyki! Nazywa się grawitacja!!! haha:D A Ty myślałaś, że ta sperma to popłynie do góry? że nie wiem...to jest jak ławica plemników która się przemieszcza w górę! niesamowite!

Gość Fanatyk 236
oglądnij film "jańcio wodnik" tam rozwiązano ten problem.

Gość tajasne
sperma sie ZAWSZE wylewa z pochwy.chyba bys nei chciala żeby pokłady spermy zostawały w Tobie do końca życia?...

Gość Aśka88
zmasowany atak lewitujących kijanek!

dla mnie jesteś głupia bo skoro wziełaś tabletkę 72 h 2 miesiące przed staraniami to pomyśleć mogłaś wtedy czy nie lepiej może jej nie brać. Taka tabletka robi wiele szkód w organizmie i jeżeli coś bedzie nie tak to tylko na własne zyczenie

Gość Aśka88
no i te lewitujące kijanki