Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana

jestem zalamana ..........- wczoraj dowiedzialam sie ze

Polecane posty

Gość jestem zalamana

moja mama ma dlug na kolo 100tys, ojciec si enie moze dowiedziec bo bedzie mega awantura a ona swojej siorze powiedziala ze juz myslala o samobojstwie a ja po prostu siedze teraz i rycze. mieszkam w innym miescie z narzeczonym a mam 10letnia siostre i druga juz mezatke z 2 dzieci i chyba wezmiemy pozyczke pod hipoteke bo juz nie iwem co robic.. czy ktos moze cos poradzic? niby te 50tys trzeba splacic a reszte na raty.. jestem zalamana.......

Gość jestem zalamana
:(

Gość jestem zalamana
dzieki leviatan, jak masz cos takiego pisac to sobie daruj

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
a skad te długi?

Gość ja cię kręcę .....
tej , a na co ona tyle wydała?

nie ma to jak zycie typu zastaw sie a postaw sie!!! najpierw zgrywaja niewiadomo jak zamozych, a potem wychodza takie klocki....:-o

cos wiem o dlugach rodzicow moi wiecznie sie o to klocili az wkoncu skonczylo sie rozwodem...

Gość bzykuuuuuuuuuuuuuuuu
o matko, a po co jej bylo tyle kasy? i jakim cudem mozna zyc w malzenstwie i nie byc szczerym w kwestii finansowej? dziwna masz matke.....

Gość porazka;/2
dziewczyno ty lepeij idz do notariusza i zrzkeniecie spadku bo jeszcze na ciebie to przejdzie a tata tez niech sie zabezpieczy

Gość ejbisi
Jeśli wydała na jakieś automaty to nic nie da ze splacicie pozyczke bo wezmie nastepna.

zazwyczaj jest tak ze kobiety popadaja w dlugi i nie mowia o tym wspolmałzonkowi bo sie poprostu boja i to nie jest wcale takie dziwne nie obca mi to sprawa i znam wiele takich kobiet ktore musze takie rzeczy ukrywac przed swoimi malzonkami fakt ze jest to ogromna gora pieniedzy trzebabyloby się dowiedziec na co to zostalo wydae a obraz rozwiazania pojawi się sam

Gość jestem zalamana
kurcze myslalam ze jakies porady napiszecie a nie ze bedziecie oceniac moja mame i wypytywac na co ta kasa. ja nie wiem bo z nia jeszcze nie rozmawialam siora z niej to wydusila bo mieszka obok i widziala ze chodzi struta jak wrak czlowieka. dzieki wam bardzo nie wiem dlaczego oczekiwalam ze ktos cos madrego napisze

Gość senna***
jestem zalamana kurcze myslalam ze jakies porady napiszecie a nie ze bedziecie oceniac moja mame i wypytywac na co ta kasa. ja nie wiem bo z nia jeszcze nie rozmawialam siora z niej to wydusila bo mieszka obok i widziala ze chodzi struta jak wrak czlowieka. dzieki wam bardzo nie wiem dlaczego oczekiwalam ze ktos cos madrego napisze dostałaś kupe rad tylko jestes tak mzaslepiona niesieniem pomocy choremu ze sama nie widzisz w jakie gówno sie pakujecie :O

Gość ja cię kręcę .....
no wiesz załamana , to zależy na co wydała:) od tego zależą nasze porady.

Gość senna***
jesli gra w kasynach lub kompulsywnie zaciąga kredyty to macie mega problem i napewno wziecie hipoteki go nie rozwiąze :P

Gość jestem zalamana
widze ze niektorych to bawi. jedna sensowna rada to zeby isc do notariusza ale czy pozyczka hipoteczna myslicie to dobry pomysl, moze mozna cos innego zrobic? prosze nie nabijajcie sie bo dla mnie to powazna sprawa, cala noc nie spalam tylko myslalam co robic, jak do tego doszlo co bedzie z moja siostra jak mam sobie cos zrobi, czy to naprawde takie zabawne dla was?

Gość jaa/////
ja bym pomogla mamie

Moja przyjaciółka ma ciągle taki sam problem. Dlaczego ciągle? Otóż kiedy w końcu jako tako udało się uporać z długami mamy, a w banku dogadały się i zrobiły z pożyczkami porządek i powoli je spłacają, to potem wychodziły kolejne i kolejne pożyczki. Bo okazło się, że mama jest po prostu uzależniona od pożyczania pieniążków i mimo obiecywania, że nigdy więcej, to robiła dalej swoje. Z tego co wiem, to walczą z tym do dziś, chociaż sytuacja zmieniła się trochę odkąd ojciec dowiedział się o wszystkim i potrząsnął trochę mamą.

Gość senna***
jestem zalamana widze ze niektorych to bawi. jedna sensowna rada to zeby isc do notariusza ale czy pozyczka hipoteczna myslicie to dobry pomysl, moze mozna cos innego zrobic? prosze nie nabijajcie sie bo dla mnie to powazna sprawa, cala noc nie spalam tylko myslalam co robic, jak do tego doszlo co bedzie z moja siostra jak mam sobie cos zrobi, czy to naprawde takie zabawne dla was? to nie jest zabawne.i To ze chcecie wpakowac sie w dług poprzez hipotekę tez nie jest zabawne :O Jedno co moze zrobic twój ojciec to złozyc do sadu pozew o rozdzielnosc majątkowa z datą wsteczną. ta rozdzielnosc uratuje jego przed konsekwencjami piwa jakie naważyła jego zona. To dorosła osoba która powinna byc swiadoma konsekwencji brania kredytów jesli nie była a dzis swoim dzieciom mowi że popełni samobójstwo to egoistyczna niedojrzała osobistość ot cała prawda, która byc moze boli ale jest rzeczywistoscią. jesli bedzie chciała popełnic samobójstwo to to zrobi i nikt jej w tym nie przeszkodzi a te długi i tak bedziecie musieli spłacic

Gość ja cię kręcę .....
kurde! nie możesz napisać na co wydała!?! jak uzależniona to trzeba ją leczyć i powiedzieć ojcu. jak wydała na ciuchy bo nie było jej stać z pensji , to trzeba pogadać z nią i uświadomić ,że sorry , ale dłużej tak nie może robić no i później pomóc w spłacie.

Gość jestem zalamana
moj ojciec ma taki charakter ze obawiam sie ze jak sie dowie to spakuje mame i wole nie myslec co sie jeszcze moze stac.. po prostu dolina, wczoraj wszystko bylo ok, mam jakas tam prace, narzeczonego, myslalam ze jest fajnie a dzis rycze..

Gość senna***
bojabojaboja masz racje to spokojnie mozna podpiąc pod kompulsywny hazard :classic_cool: ludzie sie na to leczą. Choroba emocji :O

Gość senna***
jestem zalamana moj ojciec ma taki charakter ze obawiam sie ze jak sie dowie to spakuje mame i wole nie myslec co sie jeszcze moze stac.. po prostu dolina, wczoraj wszystko bylo ok, mam jakas tam prace, narzeczonego, myslalam ze jest fajnie a dzis rycze.. bo twój ojciec jest zdrowy w swoim rozumowaniu. Pozwoli mamusi poniesc konsekwencje co uratuje go przed biedą i ogromem róznych innych niepotrzebnych stresów. o mamusie sie martwisz? a ojciec to moze zdechnąc?:O

Gość porazka;/2
tylko ze na rate tego kredytu hipo tez czeba miec kase ;/twoja mama powinna tacie to powiedziec przy was wszystkich i wspolnie znajdzcie rozwiaznaie

Gość senna***
porazka;/2 tylko ze na rate tego kredytu hipo tez czeba miec kase ;/twoja mama powinna tacie to powiedziec przy was wszystkich i wspolnie znajdzcie rozwiaznaie tylko ze mamusia tego nie powie :O a wiesz czemu bo mamusia wie że ojciec zrobi jeden konkretny ruch a ona wyladuje na bruku i jak dalej bedzie zyl?? nie mysli o tym ze to ojca moze zabic ale mysli jak uchronic własną dupę dlatego poleciała do naiwnej córeczki :O i obie zakombinują jak uratowac poniekąd dorosłego człowieka, który zachowuje sie jak niedojrzałe dziecko :O

Gość facet lat 39
jak dzieci wciaz wołały od mamusi kase to teraz juz wiesz skad brała by ci dac

Gość senna***
powiem tylko na koniec jedno do ciebie załamana :O taki konkretny ruch moze uratowac twoją matke przed samą sobą :O przed jej nałogiem czy problemem Twoja pozorna pomoc nie chroni ją przed nią samą a to jej dzisiaj nawiększy wróg. 🖐️

Gość nowoczesny Rychu
powiem krótko-przejebane...

Gość jestem zalamana
moj ojciec jest bardzo impulsywny, potrafil robic swego czasu awanture o byle co, 4 lata temu rzucil prace bo szef mu nie placic i nie kwapil sie zeby szukac nowej a na mame wolala kase to na to to na to, mama tez niczego nie odmawiala mojej mlodszej siorze a i starszej pomagala jak mogla. moj ojciec za uszami swoje ma dlatego jakos nie zal mi go i nie bede sie wawala w szczegoly dlaeczego jest tak a mamie chce pomoc bo jak potrzebowalam jej pomocy to tez oglam na nia liczyc. rozmawalam ze starsza siora i mowi ze razem z taka inna cos chyba kombinowaly, bo pracuje u znajomych i z zona szefa cos porobily, tamta ma swoje dlugi. ja pierdole po prostu jestem uryczana i mega wsciekla jak mogla cos takiego zrobic, juz nawet myslalam zeby sie odciac od nich wszystkich. ja lekko mimo wszystko tez nie mam, jak ojciec rzucil prace to musialam ze studiow zrezygnowac bo bylam na dziennych a mama nei dawalby rady zeby jeszcze mi kase dawac, znalazlam prace i od tamtej pory jestem w tej firmie, duzo przeszlam tez i przewaznie mam pod wiatr, juz tez mam wszystkiego dosc..