Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venus1

Teksty które uraziły męską dumę

Polecane posty

Gość ewaaaaaaa
ja kiedyś powiedziałam " masz za małego konia żeby do mnie dojechać"

Gość prosiaczek62@o2.pl
he np uprawiaja seks meczszyzna sie pyta gdzie bo nie moe trafic a kobieta poszukaj

Gość jbhfljkFH'D
ja po rozstaniu z moim ex w trakcie klotni przez tel. (bylam juz wtedy z innym) mowie do niego "przynajmniej teraz wiem co to sex. za kazdym razem bylam zdania ze nie oplaca mi sie rozkladac nog dla twojego malego kutasa panie 3minuty" odpowiedzial tylko "zabolalo":D

Gość mortadella_26
"moj ex w twoim wieku juz mial dobra prace i mieszkanie, jak wiekszosc facetow w tym wieku" (trafilam w czuly punt bo mieszkal z mamusia [28 lat] i nie mial pracy "zostanmy przyjaciolmi" - porazka dla faceta kiedys bylam z facetm rok i nie uprawialismy sexu bo nie bylam gotowa, a po rozstanium w niedlugim czasie zwiazalam sie z kims innym i po 2 miesiacach juz byl sex. moj byly o tym wie, musial sie czuc chujowo.

Gość jbhfljkFH'D
mortadella_26- a mnie nie bylo go zal:D bo rozstalismy sie przez jego zdrade... podczas gdy ja pracowalam za granica on w polsce swietnie sie bawil z jakas panienka wiec mu sie nalezalo

Gość Psotka28
"Dzień dobry Maleństwo" "Myłeś zęby ostatnio?" "Nie ośmieszaj się" "Faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna"

Gość eefgcgvb
"i jak ty kobietę chcesz zaspokoić"- tekst po seksie

Gość jnreimcnghudcfbdubv
"umięsniona klata i piękna buzka nie upowazniaja cie bys mnie obrazal i nie zwalnia cie z tego ze jestes skur...." zabolalo go to bo mial obsesje na punkcie wygladu :D

Gość Venus1
Niezłe jesteście. Ktoś jeszcze?

Gość witamwklubie
:D mogę, mogę ?:DDD Laska z która kręciłem, znałem ją już od dłuższego czasu, winna mi była ciut kasy. Pokłóciliśmy się straszecznie. Przylazła oddać mi kase. Powiedziałem jej żeby za to kupiła sobie wibrator i się jebała. Po czym zamknąłem drzwi.

Gość Masz 300 zł
na agencję[do męza] wolę zapłacić innym byle bys mnie nie dotykał

Gość dgdgdg
powiedzialam: jestes dzieckiem, dla mjego wystarczylo zeby zabolalo jego ego :)

Gość RozowaPrzyszlosc
"skonczyles juz?" :)

Gość RozowaPrzyszlosc
Znam tez taka anegdote z kursu na prawko. Kobitka jechala z instruktorem; kazal jej zaparkowac rownolegle, tylem. Zweryfikowal wykonany manewr i mowi do niej: - "Krzywo Pani stanela." A ona z ryjem - "Sam masz Pan krzywego!" ;) Chyba go urazila ;)

Gość 24latek.,.,,
Do po 10 minutach staran z mojej: "strony: co z nim, dlaczego nie stoi? " też tak czasem mam jak mnie panna do końca nie podnieca...na to nie ma rady :D