Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwkaxyz

Brudas :((((

Polecane posty

Gość Oliwkaxyz

Często się zastanawiałam dlaczego mój facet śmierdzi. W jego mieszkaniu zawsze znajdzie się trochę kosmetyków, czasem przed randką mój chłopak mówił, że wziął prysznic. Zastanawiałam się dlaczego mimo takich zabiegów jego ciało wydziela niemiły fetor... :x Niedawno po raz pierwszy wyjechaliśmy razem na kilka dni w góry. Ponieważ mieszkamy nad morzem, podróż w góry zajęła nam niemal cały dzień. Byliśmy przepoceni i brudni. Wzięłam kąpiel i poszłam do łóżka. Mój chłopak już tam był i oświadczył, że nie chce mu się myć. Umyje się rano... Byłam mocno zaskoczona jego postawą. Chciał spać z kobietą, poza tym po wielogodzinnej podróży najzwyczajniej w świecie śmierdział :? . Niestety często nie potrafię powiedzieć drugiej osobie jak coś mi się nie podoba i przemilczałam sprawę. Tzn. kilka razy zaproponowałam mu kąpiel, zachęcałam do niej, ale wszystkie moje próby nakłonienia do wieczornego mycia - olał. Położyłam się do łóżka, a on zaczął się do mnie kleić, chciał uprawiać ze mną sex... Dziwił się, że ja nie chcę... Rano okazało się, że zapomniał szczoteczki do zębów. Kupił ją dopiero po południu, ale brak umytych zębów nie zniechęcał go do prób całowania mnie. I to jeszcze mimo nieświeżego oddechu chciał mnie całować z języczkiem :( To był krótki, weekendowy wyjazd, ale brak higieny bardzo mnie zniechęcił do mojego chłopaka :( Myślicie, że mógłby się jakoś zmienić w kwestii czystości? Jak mogłabym z nim pogadać, żeby się nie poczuł urażony??

Gość pim pim pim
Najlepiej Ty sama umyj mu ptaszka.

Gość ihaaaaaaaaaaa
kto sie nie myje ten dluzej zyje

Gość Trats
Proszę Was!!! Właśnie chciałem zjeść śniadanie.

o boże... mój były taki był... pracował jako przedstawiciel handlowy i powinien dbać o czystość ale koszmar był... wracał po całym dniu za kółkiem i nawet się nie wykąpał tylko spać a najlepiej żebym mu loda zrobiła jeszce..... fuj... rozstaliśmy się i niech inna teraz się męczy.. pogadaj z nim delikatnie tak żeby go nie urazić... przecież woda nie gryzie...

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ale rozumiem, ze rano sie umył? ja czasmi padam na pysk wieczorem i kładziemy sie spać, ale rano to juz obowiązek, rzadko sie zdaza, ale jednak

"pogadaj z nim delikatnie tak żeby go nie urazić..." nosz kurde.Ale on nie mysli,ze moze ja zbiera na wymioty jak sie kladzie brudny i smierdzacy obok niej i jeszcze chce seksu...:/ no ja nie mialabym zadnych skropulow,zeby uswiadomic mu,ze smierdzi obrzydliwie!

Gość Kto pije
Kto pije i pali ten nie ma robali.

Gość Jak wypijesz
Jak wypijesz za dużo mleka, to będziesz seksualny kaleka.

Gość do Trats
Najpierw idź do pośredniaka, a potem zjesz śniadanie.

Gość Trats
Do pośredniaka? Nie muszę. Mam własna firme.

Gość Trats
Mam własną firmę, w której produkuję prezerwatywy.

Gość Trats
Oczywiscie jest to recykling kondomow. Zyla zlota!

Gość Trats
Tylko, że żadnego kondoma nie mogę założyć na siusiaka. Każdy spada. Bo mój siusiak ma tylko 4 cm jak mi stoi. Ale stoi tylko raz na cztery lata (29 lutego). Jak wisi to ma 1 cm długości.

Gość kupaSmrodu89
a kupa smierdzi tez?

Gość Oliwkaxyz
Nie wiem jak go podejsc. Przypomniala mi sie jeszcze jedna sytuacja. Bylismy kiedys na urodzinach jego brata. Brat mieszka na obrzezach miasta, a moj misiu nie ma prawa jazdy i nie ma samochodu. Wsiedlismy w autobus, nie bylo goraco, bo to wiosna byla. Jak sie rozebral, jak buchnelo od niego smrodem, to myslalam, ze nei wytrzymam. Smierdzialo w calym przedpokoju, a on probowal mnei na sile jeszcze przytulac. Wydalo mi sie to takie oblesne. Byl tam tez jego kuzyn, niezle ciacho z niego, a moj facet byl zupelnym przeciwnienstwem jego.