Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanfa

bezplodna chce być.

Polecane posty

Gość vanfa

Mam 16 lat i chcę być bezpłodna.Co mam zrobić?Nie chce nigdy miec dzieci bo się do tego nie nadaje.Nie widzę siebie w roli matki czy zony.Chce cieszyc sie zyciem i nie miec zadnych obowiązków.Dlatego pytam się co mam zrobić zeby być bezpłodna.Mogę chyba mieć anoreksje.Poświęciłabym się gdybym wiedziała że napewno to pomoże.Poza tym to pewna antykoncpecja. Gdybym wpadła to wypierdoliłabym bachora na śmieci więc chyba lepiej żeby ktoś taki jak ja nie miał bachorów.

Gość flamxde
wytnij sobie macice ;] gwarantowany brak bachorów

Gość ja cię kręcę .....
smarkata jesteś! dorośnij i później podejmij decyzje. trzeba iść do ginekologa on powie ci jak sie zabezpieczyć przed niechcianą ciażą.

z takim podejściem to szybko wylądujesz na ulicy masz dopiero 16 lat jeszcze nie jesteś dorosła ani emocjonalnie ani fizycznie

"żeby ktoś taki jak ja nie miał bachorów" To samo dotyczyłoby twojej matki :p 2/10

Gość vanfa
nie dorosnę do tego ;d. mam inne plany na zycie niz zajmowanie sie jakims dzieciakiem.

Gość i co wtedy?
wyjebalabys dziecko na smietnik? z Ciebie jest śmieć gówniaro!

Gość vanfa
o ja :D. to taka metafora.oczywiscie zebym nie wyjebala tego bachora ale nie bylabym dobra matką tak?

Gość i co wtedy?
jesteś pusta i tyle

inne czyli jakie? bawić się non stop? z takim podejściem to kasa szybko się skończy. po drugie jak możesz zakładać czy za 5-10 lat nie spoważniejesz i nie będziesz chciała potomstwa.

Gość vanfa
Nie kazdy sie nadaje do tego by być rodzicem i poświęcić swoje życie dla rodziny. Poza tym to prowo,nie przejmujcie się mną.

Gość oikkkooo
moja kuzynka ma anoreksje,raz była bliska smierci,a zaszła w ciaze i ma dziecko,wiec z anoreksja nie trafiłas

Gość Zafar
A jakie masz niby plany na przyszłość jeśli nie chcesz męża ani dziecka? Weź pod uwagę o, że wszyscy znajomi będą w związkach małżeńskich i jeśli zobaczysz ich dwa razy w miesiącu to będziesz mieć prawdziwe szczęście. No co masz zamiar robić sama przez całe życie?

Gość mateuszorfeusz
metafora słabo ci sie udała

Gość zorroclasde
oj dziewczynko, z pewnością masz jakies zalety, jak również przykre doświadczenia ;]

Gość wolność .
Ludzie, ogarnijcie się ! Czy nikt do cholery nie rozumie, że dla kogoś innego dziecko to nie jest fajna sprawa ? To jest żałosne!!! Co wy widzicie w tych srających, ryczących i ku**a marudzących bachorach ?!

Gość mysle sobie
nie wiem w ogóle po co ta dyskusja. zwykle dzieci nie chcą mieć dzieci, to chyba normalne. Gorzej jak dzieci wpadają na takie pomysły żeby sobie zrobić kuku do końca życia. autorko, jestem smarkaczem, nie przejmuj się za parę lat ci się odmieni. pieprzysz trzy po trzy, po co tak sie nakręcasz na ten brak dzieci? przeciez nikt ci ich nie każe teraz mieć, ale żeby od razu się kastrować? weź wyluzuj dzieciaku i do książek a nie o głupotach myslisz.

Gość Nie mężata nie dzieciata
Kurwa, ja nie chciałam mieć dzieci od zawsze i dalej ich nie chcę mieć, jeśli ma takie zdanie to jej się cudownie nie "odmieni". Też szukam sposobu na bezpłodność, ale nie ma. Nie chcę mieć męża, chłopaka, niczego. Ale gdybym jakimś cudem zaszła w ciążę to razem z tym dzieckiem chyba bym się powiesiła. Wypowiadają się tutaj osóbki kochające małe, słodkie dzieci. A ja w tych wózkach widzę głośne, okropne potwory, nienawidzę dzieci, a po drugie nie chcę by na świat przyszło coś, co będzie niewdzięczne, nieudane, prawdopodobne smutne z obecnej sytuacji w kraju. Pozdrawiam.

Gość paaap
Witam wszystkich, Zaczęłam niedawno przygodę z testowaniem, dlatego proszę Was o pomoc, zarejestrujcie się na stronie, gdzie możecie zupełnie za darmo przetestować kosmetyki dostosowane do Twoich potrzeb, musicie tylko zrobić to, co ja teraz - zebrać kilka osób, które to zrobią. Podaje link: http://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d. Z góry dziękuję!

Gość gość
Ja mam 30 lat i też nie wyobrażam sobie mieć dziecka. To dziwne według was?