Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysyka

gdzie we wrocławiu kupić suknie ślubną- POMOCY !!!!!!!!

Polecane posty

Gość justysyka

jak wyżej w temacie Dziewczyny pomóżcie gdzie można kupić we Wrocławiu nową suknie ślubna za max 2.5 tys czy taka znajdę w salonie ANNAIS BELLISSIMA, ADELINE, ANNA LISA, żeby mnie ekspedientki nie wyśmiały jak im podam ile mogę wydać POMOCY;

Gość spokojnie, zwłaszcza
że niedługo zaczną się wyprzedaże; wiem że są już w Loretcie. Trochę taniej jest w "zagłębiu" na Sokolniczej, ale tam bywa różnie z jakością.

Gość Sukienki we wrocławiu
Myślę, że spokojnie możesz pójść do tych salonów. W Belissimie z tego co się zorientowałam mają sukienki w tych właśnie cenach. W Adeline i Analisa (ta sama sieć) mają już droższe sukienki, ale z tego co ostatnio widziałam już zaczęły się tam przeceny. Polecam również Flossmana, ale tego w Nocie, nie tego przy ulicy Piłsudskiego (ostatnio podzielili się na 2 sklepy). Mają tam polskie kolekcje Agnes itd. Aha, całkiem ładne sukienki i za przystępną cenę są w 2 butikach na Witolda (na przeciwko Mc Donalda) właśnie Annais i ten obok.

Dziewczyny studiowałam we Wrocławiu, a mieszkam w pobliżu jeleniej góry, identyczne sukienki z tej samej kolekcji są o 1000zł tańsze w Jeleniej Górze! Także radzę poprzymierzać we Wro (większy wybór) a zamówić w Jeleniej. Ponadto dostałam gratis welon, halkę i rękawiczki (akurat ich nie wykotzystam) a we Wro nie dają gratis nic, bo jak mi Pani w Belissimie powiedziała: cena jest i tak bardzo niska, a suknia z Maggie Sottero była w jeleniej tansza o dokładnie 1300 zł i dodatkowo drobiazgi... W Adeline natomiast przymierzałąm suknię z innej firmy, która w jleniej kosztowała mniej o równe 1000zł! A w Warszawie podobno jest jeszcze drożej, także lepiej wybrać model i podzwonić po miastach...

Dziewczyny studiowałam we Wrocławiu, a mieszkam w pobliżu jeleniej góry, identyczne sukienki z tej samej kolekcji są o 1000zł tańsze w Jeleniej Górze! Także radzę poprzymierzać we Wro (większy wybór) a zamówić w Jeleniej. Ponadto dostałam gratis welon, halkę i rękawiczki (akurat ich nie wykotzystam) a we Wro nie dają gratis nic, bo jak mi Pani w Belissimie powiedziała: cena jest i tak bardzo niska, a suknia z Maggie Sottero była w jeleniej tansza o dokładnie 1300 zł i dodatkowo drobiazgi... W Adeline natomiast przymierzałąm suknię z innej firmy, która w jleniej kosztowała mniej o równe 1000zł! A w Warszawie podobno jest jeszcze drożej, także lepiej wybrać model i podzwonić po miastach...

dziewczyny odradzam salon ADELINE na Witastwosza kupilam tam suknie i okazalo sie ze jest kilka numrow za duza.

Gość nothing else matters
polecam mały salonik na pomorskiej...tam jest ich kilka ale niestety nie pamietam nazwy to jest po drugiej stronie PSSS Społem, miedzy kiermaszem obuwia a tkaninami ślubnymi radze kupowac w pazdzierniku bo m aja mega wyprzedaze, ja kupiłam tam swoja, w zeszłym roku, slub za tydzien za suknie wartą 2200 dałam 900 + 300 bolerko z koronki i 40 zł welon w tym roku tylko ja podczysciłam bo mi sie zabrudziła i wyprasowałam, doszyłam szelki

Gość Szczesliwa mezatka
Dziewczyny polecam Wam sprawdzoną osobę na własnej skórze.Zaprojektowała mi suknię taka jaka sobie wymarzylam i sama ją uszyła a efekt byl wspanialy a cena o polowe nizsza niz w salonach we Wroclawiu. namiar na Pania Agnieszkę 609-088-167 Warto z polecenia innej kolezanki tafilam do niej i bylam bardzo zadowolona a czas spedzony na przymiarkach milo wspominam.

Gość Polanaa
Już pisałam w innym wątku, że polecam salon na ul. Mrągowskiej o nazwie Puella, jest dośc daleko, i od strony podwórka na ul.Mrągowskiej dlatego ciężko tam dotrzeć, ale serdecznie polecam, zamówiłam tam suknie firmy Mystic i jestem zadowolona.

Gość gość
Chciałabym polecić wam kochane miła krawcową, projektantkę,pani Jola, daje radę z każdym zleceniem, moje bylo naprawdę trudne ;) Było parę przymiarek, reagowała na każdą moją prośbę i sugestię i cierpliwie wszystko tłumaczyła. Efekt był taki jak chciałam. jej tel. 570 116 116

Gość EWAamour
Serdecznie Paniom polecam „Marzenie” - salon i pracownie sukien ślubnych we Wrocławiu. Świetny salon, bardzo duży wybór,rewelacjyjne ceny. Specjalne podziękowania dla Pani, która pomagała wybrać suknie- dzięki Pani spełniły się moje marzenia. Obsługa chce żeby Pani młoda wyglądała w ten dzień po prostu przepięknie :)Bardzo miły i kompetentny personel. Chciałabym gorąco polecić ten salon. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Widać duże zaangażowanie w to aby klientka była zadowolona.Serdeczne podziękowania składam na ręce Pań tam pracujących przy boku których można czuć się naprawdę wyjątkowo:-) Z czystym sumieniem polecam Dziękujemy i wszystkim polecam!

A ja chcialabym sie dopytac w jakim okresie najlepiej kupować suknie? Kiedy zaczynaja sie wyprzedaze?

Znalazłam wspaniały salon sukni, mają tam świetne projekty, sukienki marzenie! podaje ich stronkę kkatelier.pl, sama jestem zachwycona juz mam zamowioną, nigdzie we wrocławiu nie chcieli mi uszyc takiej sukienki z ktorej byłabym zadowolona. Wreszcie powstalo odpowiednie miejsce. GORACO POLECAM