Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka ona

Jestem brzydka !!!

Polecane posty

Gość brzydka ona

Witajcie, jestem brzydka :( mam twarz pełną wągrów i czasem jakieś wypryski się znajdą, mam zniszczone włosy, małe brązowe oczka z krótkimi rzęsami, nierówne brwi, najgorszy jest mój mały zadarty nosek :( Nie moge się z tym pogodzić że tak wygladam :(

Gdybyś mnie zobaczyła od razu poprawiłby Ci się humor... Na wągry i wypryski są kosmetyki. Na małe oczka - odpowiedni makijaż. Nowe, fajne ciuchy i nie poznasz siebie w lustrze.

Gość Wspolczuje ci

Gość brzydka ona
singri uwierz że napewno brzydsza ode mnie nie jesteś. :( JESTEM OKROPNA I BRZYDKA !

Gość lejlaaaaaaaa
nikt nie jest idealny. brwi wyreguluj u kosmetyczki to tanie, piegi sa ładne a oczka ładnie pomaluj, a rzesy tez mozesz podkrecic zalotka i umalowac. nie obraz sie ale ludzie maja wieksze problemy.

Gość aquarius
Przestań nie to odzwierciedla osobę jak wygląda, lecz to co czyni. Jeżeli tylko nie będziesz patrzyc na wyglad, to znajdziesz faceta. Jak tylko będziesz chciała to osiągniesz to co sobie wymarzysz. Zobacz na swoje życie i wynajdź pozytywy, kochającch rodziców, nei musisz być, głodna, masz gdzie spać, masz przyjaciół itp. pozdrowionka

Gość brzydka ona
wiem że mają większe problemy ale bez makijażu wygladam okropnie!!! gdy zatuszuję moje niedoskonałości nawet jacyć mężczyźni się za mną odwrócąa- to się zdarza, ale gdy jestem bez make up to normalnie widze w lustrze potwora :(

Gość brzydka ona
Chłopaka mam-nie wiem co on we mnie widzi :(

Gość aquarius
no ja też, bo widzę że rzeczywiście jesteś.... głupia! temat do zamknięcia. co za ludzie, boże problemy też mają...

Gość brzydka ona
Nie dość że jestem brzydka to inteligencją też nie grzesze :( Jestem jak małe dziecko ciagle narzekam na moje życie!!! Najgorsza jest moja twarz!! I ten zadarty nos!!!

Gość aquarius
to się tak fachowo nazywa w necie..... EMO

Gość brzydka ona
:( :( :( :( :( :( ty w dodatku mnie dobijasz :( :( :( :(

Ja tez nie wiem co mój w mnie widzi - zwały tłuszczu (czyli seksowny tyłeczek, krągłe uda i brzuszek do którego fajnie się przytulić), gęba absolutnie pospolita, wahania figury (spodnie z lutego są już na mnie za duże, jak kupię nowe, to w listopadzie będą za małe i tak w kółko), do tego się garbię. Aha i jeszcze jedno - rośnie mi broda. I wąsik. Po mamie odziedziczyłam.

Gość not perfect
Też tak uważałam. W ogóle to była tragedia! Jeszcze jak usłyszałam, ze znajomi z klasy śmieli się z mojej brzydoty to miałam ochotę rzucić się pod pociąg. Zmieniłam towarzystwo, poszłam na studia, zaczęłam ładnie się ubierać, malować, zmieniłam fryzurę :) No ale kompleksy pozostawały... coraz mniejsze, no ale zawsze. Do momentu kiedy nie poznałam mojego faceta :) On twierdzi, że jestem piękna nawet bez makijażu i z brudnymi włosami :P Co więcej on jest naprawdę ciachem i wszystkie koleżanki mi zazdroszczą takiego ideału nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru :) Teraz mogą mnie obgadywać do woli! Nic mnie to nie interesuje, bo jestem szczęśliwa :) A oni po prostu są nikim. Bo to jak wyglądasz nie zależy od Ciebie, zależy to jakim jesteś człowiekiem. To jest ważniejsze :) Także głowa do góry!

Gość brzydka ona
Ach :( dzieki

Gość aquarius
bo nie to ładne to co ładne, ale to co sie komu podoba. nie którzy zdecydowanie oglądają zbyt duzo brazylijskich seriali

zglos sie do programu metamorfozy, czy jakiegos emu podobnemu (pelno tego w kolorowych tanich magazynach chociazby) cos Ci doradza

Zamiast narzekać tutaj to idź coś ze sobą zrób! Może idź do fryzjera, nowa, dobrze dobrana fryzura potrafi odmienić każdego! Z cerą do kosmetyczki. Jak masz okropne brwi, to możesz sobie zawsze poprawić wygląd makijażem permanentnym. Poszukaj tylko dobrych specjalistów (najlepiej z Centrum New Look). Sposobów na upiększanie się w naszych czasach nie brakuje.

Gość ewaryst boski
E tam. Od tyłu też jest fajnie. Myj zęby i będzie ok.

E tam. Od tyłu też jest fajnie. Myj zęby i będzie ok. w tym wypadku to chyba lepiej umyć tyłek

Gość ewaryst boski
ike - tu mnie zaskoczyłaś, masz rację. Pisząc "myj zęby" jakoś wyobrażałem sobie, że taką z wągrami, wypryskami, małymi oczkami też wypada pocałować "po"