Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejlaaaaaaaa

pomóżcie mi bo zwariuję!!!

Polecane posty

Gość lejlaaaaaaaa
Ty glupi podszywie myslisz ze ci wszystko wolno? ja tu cierpie chce mi sie go pragne dotknac jego twardego umiesnionego...ciala..chce by mnie tulil po wsze czasy, zebym mogla wreszcie pierdolnac pierscionek zareczynowy o glebe i byc z nim, kochac sie z nim:( w koncu narzeczenstwo to tylko narzeczenstwo do niczego nie zobowiazuje

Gość lejlaaaaaaaa
to znowu podszyw po raz drugi, chyba tu nie pogadam. innych mój problem bawi jak widzę i jest źródłem rozrywki.

Gość lejlaaaaaaaa
nie no rozrywkowac sie trzeba podszywie ale nie cudzym kosztem zrozum, chcialam Ci to wytlumaczyc glupia pomaranczo I wiecej nie gadam sama do siebie chyba ze mnie wkurzysz

Gość lejlaaaaaaaa
i co teraz? nikt nie pogada? nikt mi nie odpowie? mam sie z nim w koncu BZYKNAĆ czy nie?

Gość radecka b
moim zdaniem powinnaś przestać zwracać na niego uwagę, nie prowokuj go, nic totalnie. i wtedy się przekonasz. bo nic bardziej nie wkurwia niż obojętność. jak coś czuje do ciebie to na bank nie wytrzyma.

Gość lejlaaaaaaaa
a moze ktos z Was mnie przeleci? Tak sie uganiam za kumplami narzeczonego ze i oni i on stracili mna zainteresowanie:(

Gość lejlaaaaaaaa
olalam go juz cieplym moczem pewnego dnia - to dalej mnie prowokuje a pozniej ja jego. O co mu moze chodzic?

Gość lejlaaaaa
w sumie to nie pomogliscie iiiiiiiiiiiii...zwariowalam:(

Gość prawdziwa lejlaaaa
już tu nie piszę te kilka postów powyżej to oczywiście nie ja

Gość Red slim Tea
ile Ty masz lat...? powiem Ci tyle - glupia jesteś jak but i przede wszystkim - jesteś materialistką.

Gość prawdziwa lejlaaaa
natomiast kilkanascie postow wyzej to niestety ja...bardzo sie skompromitowalam?

Gość lejlaaaaa
czasem myślę, że gdybym była mądrzejsza świat byłby znacznie prostszy... niestety- nimom za grosz rozumu... ni kszty...! czy zdajecie sobie z tego sprawę...? co ja bym dała,żeby choć ziarno rozumu pojawiło się w moim pustym moherowym berecie... to takie trudne ;(

Gość Joł Body Joł
hrum hrum hrum