Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zmartwiona___XXX

jak w Egipcie przezyc bez pudru?

Polecane posty

Pudruje sie od 15 roku zycia. Dlaczego ? Bo mam na twarzy duze przebarwienie , ktore ledwo tuszuje , ciagle chodze w rozpuszczonych wlosach , na plazy mam korektor. Znajomi pytaja dlaczego sie pudruje na plaze? Mam chlopaka od 3 lat, on tez tego nie dojrzal do tej pory. Wyjezdzamy na wakacje do egiptu, mialam opory ze wzgledu na twarz, co ja tam zrobie? Wybieram sie do dermatologa estetycznego i chce w koncu sie tym zajac ale niestety sporo kosztuja zabiegi kosmetyczne zeby wybielic te przebarwienie . Znacie jakies moze kremy matujace zeby nie pudrowac twarzy ?

nikt nie pomoze?:(

Gość ja się boję latać
nie przejmuj się, będzie co ma być. ja też nie mam idealnej buzi, a w wakacje staram się nie malować, szczególnie jeżeli jadę gdzieś zagranicę, gdzie oprócz osób, z którymi jestem nikt mnie nie zna. Twojemu chłopakowi nie powinno to przeszkadzać, tym bardziej, że jest z Tobą już tak długo, nie przejmuj się. A w ostateczności zawsze możesz kupić koloryzujący krem z filtrem, albo prasowany puder z filtrem. Ja na Twoim miejscu zakładałabym na plażę duże okulary i niczym się nie przejmowała. :)

na przebarwienie nałóż filtry 50 i na to np. podkład, bo słońce go wyeksponuje są kremy z filtrem 50 w aptece np. Bioderma jak puder daje kolor

Gość a o co chodzi z Egiptem......
a co ma Egipt do pudru bo nie bardzo rozumiem????

i cos jeszcze?

opalanie sie, kapanie , upal...