Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CAYRA

życie...

Polecane posty

I tak przypałem się rok zaczyna ..to juz nie ta sama dziewczyna , a wszystko przez znajomych -poszukiwaczy dusz nowych [..] Picie duzymi łykami i zagryzanie szlugami , kiedys uczennica nie do zabawy dzisiaj po dziewicy kruche ślady ... Codzienne dni mętności , odliczanie dni płodności ,po imprezie stan trzeźwości - to młodzieńcze namietności ..zabawy do białego rana ..to już panna nie do poznania ! Wieczór na komisariacie ? cool w końcu nie na chacie.. Nikt nie widzi w tym szkody ,tłumacząc sobie ; TO tylko przygody ...

Jedna żyletka ,jedna żyła życie to ruletka,jedna chwila to wir uczuć i wrażeń to życie pełne marzeń ciągnac po żyle, zyletka obstawiam ruletkę świat wokół wiruje a Ja szczęśliwa się czuje ale to tylko chwila Ja czekam na następny raz gdy zrobię to ostatni raz ...

mogłeś mnie mieć lecz nie chciałeś bawiłeś się i udawałeś .. Miałam nadzieję, że jesteś inny, ale lovelas okazał się dziecinny <...> teraz juz z inną spacerujesz.. Nie myśl , że mnie załamujesz Całuj ją , całuj ..niech nabiera się na kłamstwa z Twych ust.. Ja już jestem poza tym i jedyne co czuje to PUSTKA!!!!!!

Gość Andzia88
ten ostatni- to o mnie :(

TERAZ wiesz , ze nie wszystko proste jest nie jest łatwo mówic TAK kiedy wszyscy mówią NIE!!!!

mówiłeś ,że świat stworzony dla Nas jest,ze wszystko Nas czeka bedzie jak we śnie .. mówiłeś ,ze miłość najważniejsza jest ,ze to ona nam wystarczy nic nie liczy się .. więc powiedz teraz dlczego teraz nie ma nas , nic nie widze w Twoich oczach czuje tylko strach ..ktos zbudował miedzy nami nie nawiści mur ..Ktos nam zabrał nasze plany dając Ból..

Gość Andzia88
Fajne te teksty, dawaj jeszcze.

W myślach ciągle powracamy gdzieś do tamtych miejsc , tam gdzie zbudowaliśmy dom dla naszych serc dom bez drzwi i okien dryfujący we śnie po jeziorze ślepoty w nienawiści mgle ..

kto ci dzieciaku tak dokopal.? placzesz. boli. wyjzyj przez okno. tam zyja ludzie zycie jest piekne. przepraszam za literowki, na razie piosze tylko jedna reka. smutne to wszystko. ale piekne jak ty

Gość Zimnokrwisty pełzacz
chyba was tu popierdoiło

bez kitu... Dziewczyna ma za złe facetowi, że ją rzucił i spotyka się z inną. I jeszcze ma się z tego powodu winny czuć ? Żałosne zachowanie.

Gość dbhfcdbhhjdna
cayra trzymaj sie!! ja tez mam podobna zalamke ryczec sie chce