Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolałabym nie wiedzieć

widziałam jak kolega zdradza koleżankę

Polecane posty

znam ich dobrze obojga, są ze sobą odkąd się znamy czyli 5 lat, ostatnio widziałam przez przypadek jak on przytulał i całował się z inną dziewczyną dosłownie to na niej wisiał i nie opuszczał jej na krok, nie wiem co mam robić, niby nie powinno mnie to interesować mam własne życie i własnego partnera ale znam ich i głupio się czuję teraz w ich towarzystwie wiedząc że on ją oszukuje

a jeśli się wyda w przyszłości? nie uważacie że znajoma może mieć do mnie później żal że jej nic nie powiedziałam? ja np wolałabym wiedzieć, ale chyba rzeczywiście nie będę się wtrącać

Gość to teraz ja wpisze
Powiedz mu, ze widzialas go (wskaz czas i miejsce). I sprawdz jego reakcje :P

czyli wy wolelibyście nie wiedzieć że wasz partner was zdradza

Gość xDD. biedromka ^^
Możesz z nim pogadać, że ty o tym wiesz. i że jeśli on nie zmieni swojego zachowania to zasantażuj go, że powiesz jego dziewczynie o jego zdradzie xP. Może on wtedy abyratować swój związek, zmieni swoje zachowanie, tak jak teraz to nie wiem (on) że ty wiesz, więc czuje sie wolny : DD pozdrawiam ^^ ;*

mówiłam mu, powiedział że to tylko takie igraszki bez seksu więc to nie jest ciężki grzech i prosił mnie abym nic nie mówiła

Przede wszystkim zastanów się czy na pewno dobrze ich znasz. Powiesz o tym swojej koleżance a Twój kolega wyprze się wszystkiego...jak myslisz, komu ona uwierzy? Koleżance czy mężczyźnie którego kocha? To oczywiste, że każdy wolałby wiedziec o takim czymś, ale czasem wtrącając się w czyjeś prywatne sprawy podejmujemy duże ryzyko utraty tej znajomości.

Gość lalazmaja2
wolałabym wiedziec i nie marnowac czasu wiecej. powiedz jej.

Gość lalazmaja2
pierdoły gadacie ze jej nie uwierzy. chocby nie wiem jak kochała faceta wierzcie mi ze kazda uwierzy jak usłyszy takie info. przestancie pieprzyc. skad wiesz ze on nie ma kilku na raz? nie dwóch a kilka? skad wiesz ze nie robi tego ciagle? moze warto to urkócic? powiedz kolezance mowie serio. a co ona zrobi jej sprawa,. ale ty przynajmniej wiesz ze zrobiłąs wsyztsko. za kilka lat bedziesz sie z nimi spotykała i jak bedziesz na nich patrzyła? lepiej zeby ona teraz sie dowiedziała niz 3 lata po slubie gdy bedzie jzu dziecko.

Ja uwazam że to są dorośli ludzie i sprawę należy zostawić swojemu biegowi. My polacy mamy jakąś dziwną manię wpiierdalania sie w czyjeś życie:-O

jak bedziemy widziec kiedys wypadek to co ? spierdzielimy z miejsca wypadku ? czy potem opowiemy co widzielismy?? Gdybym widziala jak kolega zdradza moja kolezance to bym powiedziala od razu! nie bede patrzyla na kogos krzywde i nic z tym nie robila:/ KOMPLETNA ZNIECZULICA.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
igraszki bez sexu haha co za typ, powiedz jej koniecznie bo gnój jej zzycie zmarnuje

Gość lalazmaja2
nie zgadzam sie z chantalka. powinnas powiedziec kolezance. nie badz obojetna na jej szczecie na jej zycie.

mysle ze nawet jak jej o tym powiem to ona fakt uwierzy mi ale wybaczy mu, bardzo go kocha i kiedyś była taka sytuacja że ją rzucił bo powiedział że kocha inną ale po miesiącu ona tak za nim latała że wrócił do niej

nie chciałabym, ale uwazam że ona mu wybaczy a on pewnie mnie znienawidzi

widzisz nie moja wina że ona jest tak zakochana, uważa że to prawdziwa miłość

Gość lalazmaja2
ile oni mają lat? a skad wiesz jak miedzy nimi naprawde było co? ona ci powiedziała ze on ja rzucił a ona za nim latała i on wrócił? czy sie moze domyslas? skad wiesz jak było??? moze to on błagał ja zeby pozwoliła mu wrócic co? nie siedzisz wtym zwiazku nie wiesz jak jest naprawde. a moze ona w koncu potrzebuje bocca by go zostawic. naprawde powinnas jej powiedziec.

stąd wiem bo sama kazała mi go śledzić, teraz maja po 26lat są w tym samym wieku

Gość lalazmaja2
i tak powinnas jej powiedziec. krótko i na temat i tyle. ona zrobi z tym co zechce.

boje sie jej reakcji