Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak, wierzę

Czy Wam mężczyznom zdarzyło się kiedykolwiek, ze

Polecane posty

Gość tak, wierzę

wasza dziewczyna Was odrzucila smrodem? nie umyla sie przed seksem nie wydezowala pach w upal? nie umyla zębów? Co wtedy ? Mowiliscie jej wprost? Mnie ostatnio taka sytuacja sie przytrafila ze cos wyczulem z jej ust, okropny smrod jakby cebula i przez cala randke unikalem pocalunkow jak ognia. Mam nadzieje, ze sien ie obrazila. Mialem jej powiedziec?

Gość fantazja__
wy faceci nie macie podejscia taktycznego, dlaczego nie poszliscie do sklepu , mogles kupic gume i jej ja zaproponowac, ale jakas taka ktora lubi, wam zawsze trzeba pisac instrucje obslugi

Gość tak, wierzę
tak, nagle wstaje ide po gume i jej przynosze.. a poza tym bylismy w kinie wiec tymbardziej nie moglem

Gość tak, wierzę
poza tym jak mozna jesc cebule przed ranką?;-O

Gość ja mialam taka sytuacje
ze facet z ktorym sie spotykalam lubil salatke z pora, obrzydzilam sobie to warzywo po dzis dzien

Gość fantazja__
no widzisz wiec na przyszlosc bedziez wiedzial ze trzeba nosic gume ze soba, ja mialam chlopaka ktory uwielbial paluszki cebulowe ktorych ja nie znosze i jadl je poprostu zawsze wiec na randke zawsze zabieram ze soba cos co on lubi oprucz tych idiotycznych paluszkow, np wlasnie gume cytrynowa lub jakis napoj i wtedy problem z glowy

Gość tak, wierzę
lepsze w sumie paluszki cebulowe niz sama cebula.. bede nosil gume ale mam nadzieje ze juz mi sie to nie przytrafi. Choc moj kolega mial z laska wiekszy problem. Przed bara bara wyczul od niej krew menstruacyjna. Ona mu powiedziala ze nie ma okresu tylko jest 2 dni przed..no ale taki fetor? I jeszcze poprosila go zeby ja tam lizal..

Gość Facetowi wszystko obojetne
wazne ze cieplo i wilgotnie

Gość tak, wierzę
Facetowi wszystko obojętne Jak jest ostatnia fleją to tak

Gość tgh665
a mi sie juz nie raz zdarzylo ze faceci calowali sie ze mna z guma do zucia w ustach:O:O i jak mi proponowal jakis gume to sie martwilam czy przypadkiem mi nie smierdzi z ust:O

Gość a ja kiedys
zdejmuje lasce majteczki patrze i oczom swym nie wierze - myslalem to zrobilo jej sie mokro z podniecenia a zobaczylem.....nie...nie krew....ujrzalem ful zółtej smierdzącej wydzieliny....... nie musze dodawac ze to bylo jej ostatnie spotkanie. A tuz przed sie tam drapala myslac ze nie widze.

Gość Zimnokrwisty pełzacz
byłęś an randce i poczułes smród - unikałęs pocałunków jak ognia ?1 A cos ty pedał czy baba?! Facet nie zastanawia się nad takimi pierdołami

Gość tak, wierzę
Człowieku jesli bylbys na moim miejscu gwarantuje ze nie tyle bys sie zastanowil co spieprzal:)

Gość Zimnokrwisty pełzacz
hmm możliwe - zalezy zcy lasunia była ładna czy nie:P