Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w ciąży

nieplanowana ciąża

Polecane posty

Gość jestem w ciąży

witam za miesiąc skończę 15 lat.poznałam faceta (28 lat),spotkaliśmy się kilka razy(bzykaliśmy się).jestem w 3 miesiącu ciąży.jak powiedziec rodzicom i Adrianowi? nigdy nie pomyślałam o aborcji,ale się boję czy dam radę wychowac to dziecko i czy Adrian mnie nie zostawi.

to po kiego się seksisz skoro nie chcesz ciąży :o dzieci robią dzieci... mam nadzieje że to prowokacja :o

Gość jestem w ciąży
to nie był mój pierwszy partner seksualny.zawsze stosowałam tabletki ale tym razem widocznie nie zadziałały.urodzę to dziecko i będę dobrą mamą.nie wiem tylko jak mam to powiedziec rodzicom i Adrianowi?

normalnie powiedzieć.... facet ciebie zostawi rodzina raczej pomoże... choć w sumie skoro jesteś na tyle dorosła aby się seksić to mogą powiedzieć abyś sobie sama radziła

Gość jestem w ciąży
zadzwoniłam do Adriana i powiedziałam mu że jestem w ciąży a on powiedział że przyjedzie do mnie wieczorem i razem powiemy moim rodzicom i zaproponował żebyśmy zamieszkali razem i zaczęli papiery do ślubu

Gość uuuuuuuulala
to na zajebistego kolesia trafiłas. tylko nie oddawaj władzy rodzicielskiej nad dzieckiem rodzicom bo cie zalatwia...

Gość jestem w ciąży
Adrian chce wziąc ślub kościelny i chce żeby dziecko urodziło się po ślubie.wieczorem idziemy do ginekologa zobaczyc czy wszystko dobrze

15 latka nie może wziąć ślubu bez pozwolenia rodziców... po drugie za jakieś 3-4 lata prawdopodobnie zostaniesz samotna matką z dzieckiem

Gość jestem w ciąży
dlaczego tam mówisz?Adrian zapewnia że mnie kocha i chce ślubu kościelnego

Gość uuuuuuuulala
skoro chce slubu, to kocha

Hehe prowo jak nic :D Jaki normalny 28-latek zakocha się w 15-letnim dziecku? :D Poza tym współżycie z dzieckiem to przestępstwo.

Gość kate***155
czy on wie że za sex z osobą nieletnią (poniżej 15lat) będzie odpowiadał przed sądem- współczuję twoim rodzicom- 14lt i nie pierwszy partner- u mnie miłabyś szlaban na wszystko do końca życia

Gość pikaa
A kto wogóle przepisał Ci tabletki,bo zakładam,że współżyjesz od dłuższego juz czasu??

Z tabletkami antykoncepcyjnymi nie ma problemu, każdy ginekolog jej przepisze. Ja pierwszą paczkę wzięłam w wieku 15 lat, bo miałam strasznie nieregularny okres i zapytałam ginekologa czy może mi je przepisać, bo słyszałam, ze regulują miesiączkę. Nawet mnie nie zbadał, tylko od razu wypisał receptę :o Po przemyśleniu sprawy od razu zmieniłam lekarza.

Gość mixitup
kiedy wpadłaś, nie pomyślałaś o tabletce '72h po'??