Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4d65qdx1q0

odrzciłam faceta bo nie ma samochodu....

Polecane posty

Gość kikiaa
to sama zarób sobie na samochodzik i na mieszkanie ... nigdzie to nie jest napisane ze ona ma mieć a ty na gotowe wsadzisz dupke do samochodu i mieszkania

Gość Wrom
Gdy ktoś chodzi do szkoły i dodatkowo wynajmuje mieszkanie to na samochód go zwykle nie stać ale to zrozumiałe. Tylko politycy mogą zarabiać 180 tys na rok a wydawać 300 tys, cała reszta nie umie tak cudownie rozmnażać kasy.

Mówię ci Katiess .. Nie odpowiadaj na to co mala mi pisze .. nie ma sensu

Gość MARCOO
jesy jaka autorka to jest głupia tepa kobieta. to jesttyp kobiety przed którą bede ostrzegal syna jak dorośnie.i po raz kolejny dziękuje losowi że mam tak cudowną zonę pod każdym względem:)

Reasumujac-dobra materialne jak Auto-sa potrzebne,przydatne w zyciu..Ale nie najwazniejsze..I wybieranie sobie partnera na podstawie posiadanie 4 kolek badz wlasnego mieszkanka jest dla mnie szczytem glupoty.

boże co za czasy, co za debile...właściwie, to nie powinienem się dziwić, zmieniły się czasy a nie ludzie. kiedyś szczytem marzeń był "maluch", dziś samochód to norma. szkoda tylko, że ludzie wydają się bardziej puści niż kiedyś. do autora tego topiku, a grat za 1,5 tysia może być, czy też skreślasz takiego faceta? idąc twoim tokiem myślenia, powinnaś rozwierać piczę bez oporu przy takim stanie posiadania u faceta! żal.pl!

Gość bfgtbhgftbhn
I wybieranie sobie partnera na podstawie posiadanie 4 kolek badz wlasnego mieszkanka jest dla mnie szczytem glupoty. to w takim razie na co patrzeć wybierając faceta, ja rozumiem, ze najwazniejszy jest czlowiek jego charakter itd,ale dobra materialne rowniez sa wazne, gdzie pojdziesz mieszkac nie majac mieszkania? Facet ma byc zaradny zyciowo, zapewnic byt rodzinie!!!

Gość waternymph
"dobra materialne rowniez sa wazne, gdzie pojdziesz mieszkac nie majac mieszkania? Facet ma byc zaradny zyciowo, zapewnic byt rodzinie!!!" W wieku 22 lat facet nie będzie prezesem firmy i nie będzie miał 10 letniego stażu. Nie mówię, ze są nie ważne ale da się do tego dojść np. razem :) Na mieszkanie wziąć kredyt, co miesiąc odkładać na samochód. Zaradność nie ma nic wspólnego z posiadaniem auta.... Sory dziewczyny, ale jak to czytam to za niektóre z Was mi wstyd. A potem się dziwić, że faceci się z nas śmieją itp. Blacharstwo się szerzy! Jedynym ratunkiem pozostaje to, że te laseczki znajdują sobie odpowiednich chłoptasiów :) Idiota w dresie, używa słowa "kurwa" za przecinek no ale ma samochód :) Można się powozić po wsi.

Gość DO ROBOTY BABY I ZARABIAĆ
NA SAMOCHODY!!! MACIE RÓWNOUPRAWNIENIE, STANOWISKA W FIRMACH, TO SIE PIĄĆ PO SZCZEBLACH KARIERY I JEŹDZĆ AUDI!!! coooooo, nie macie nic we łbie? za tępe? sama matura? ojjojojoojj....... ale facet ma miec auto, bo musi wozic? dzieci:D prowokacja, ale jednak sa dzisiaj i takie dziewczynki, ktore nawet na spodnie roznoszeniem ulotek sobie nie zarobia, bo sie nie beda przeciez ponizac:D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkk

Gość niusek
Auto jest jak dziurawy worek na pieniadze (jest niby fajne, ale na pewno nie jest wyznacznikiem męskości). A ten worek chce tylko więcej żreć paliwa. Chcesz auto i coca colę? http://www.youtube.com/watch?v=XidlRhyU7M0 Styka?