Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syzyfowe prace.e

wiecie co? mam tego serdecznie dosc!!!!!

Polecane posty

Gość syzyfowe prace.e

męczę się, mam dość, powiedzicie mi coś , doradźcie, bo zwariuję.!!!!!!wcześniej bylam z darkiem 4 lata, zerwaliśmy ze sobą, ale po pół roku do siebie wróciliśmy. Jest o niebo lepiej, zmienil się, traktuje mnie zupełnie inaczej, ale nasz spokój niszczy pewna idiotka:o w czasie tej półrocznej przerwy darek był z pewną paulilną, niedługo bo cztery miesiące. zerwał z nią i wrócił do mnie. ona jest jakaś psychiczna:o dzwoni cały czas do darka, wypisuje mu głupie dwuznaczne komentarze na nk, facebooku itp., przychodzi do niego do pracy niby klientka i cały czas szuka pomocy etc:o mówiłam darkowi, zeby cos z tym zrobił, ale stwierdził, że to nic takiego, że jest "przyjaciółką." jaką k***a przyjaciółką????? co w sms pisze, ze kocha, ze teskni?! miałam okazję ją nawet poznać, bo przypadkiem niby nadziała się na nas na zakupach:o słodka blondyneczka:o ja p****e!!!!! darek miał kupić koszulę, przymierzał ją , oczywiście ja z nią nie zamieniłam ani słowa. miał do wyboru koszulę błęktitną i czarną. ja mu doradzałam czarna, ale on kurwa kupił błękitną, bo paulinka mu tak doradzała:o niby nic a jednak wkurwia:o dziś w nocy przejrzałam mu telefon:o nie skasował jej zdjęć :( oczywiście w zapisanych miał parę sms od niej z datą kiedy byliśmy razem:o nie wem sama co o tym myśleć:o rozmowy nei poamgają:o mogę sie założyć, ze teraz jak darek jest w pracy paulinka znowu potrzebuje pomocy i siedzi u niego:o aj pie r do le:o

kurcze wspolczuje.. cos mi tu nie pasuje :// jest zbyt dobry dla niej.. skoro to toleruje to cos tu jest nie tak.. powinien wiedizec ze skoro byl z nia w waszej przerwie to KAZDEJ dziewczynie by nie pasowaly takie relacje ze swoja byla ktora przeplotła się w ciągu waszej znajomosci (blizszej).. To tak jakbys ty miala faceta i bys sie z nim przyjaznila .. sprobuj "wynajac" kolege :) zeby robil to samo co tamta paulinka.. ciekae jak twój facet zareaguje

Ja tam bym się nie bawiła w żadne gierki, bo szkoda czasu. Postaw sprawę jasno. Nie bedziesz tolerowała ich znajomości i tyle. Jak się będzie stawiał, to uważam, że ma coś na sumieniu, bo każdy myślący człowiek zrozumie, że dla partnera taka sytuacja jest bardzo nieprzyjemna i nie będzie go narażał na ciągły stres i nerwy.