Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam Jones

Robie pomidorówke na korpusie. Ile czasu gotować wywar z mięsa/kości?

Polecane posty

Gość Sam Jones

Sorry za zdublowanie, ale tam nie doczekam sie odpowiedzi. Help

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hgdjhgdj
Ok pół godziny, do 45 min.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tocojest
jak miałas zamrozeone to dłuzej, a jak nie to bez przesady jak sie zacznie woda gotowac to tak jeszcze z 20 min, potem mozesz wrzucac warzywa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Łojojoj
przecież warzywa wrzuca się na początku, żeby się ugotowały. No chyba że ty wolisz twarde.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sam Jones
a to prawda, ze im dluzej tym lepiej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Łojojoj
Nie, bo mięso się rozgotuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sam Jones
ale ja robie korpus wiec i tak z nim juz pozniej nic nie zrobie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gotuj ok 40min pozniej przecie
r czy tam pomodorki i juz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Łojojoj
Nie wiem, po co pytasz, jeśli wiesz lepiej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sam Jones
nie wiem lepiej, dlatego pytam. ok dzieki za odpowiedzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna kuchareczka
Wrzucasz korpus włoszczyzne listek laurowy i kilka ziarenek ziela angielskiego i kostke rosolowa Zalewasz wszystko zimna woda i gotujesz godzine , nawet póltorej Wyjmujesz korpus dodajesz koncentrat pomidorowy i doprawiasz do smaku Ja odrazu dodaje smietane wymieszana z troche soli i wywaru Smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sam Jones
wiem jak sie robi zupe pomidorową, ale zastanawiał mnie ten czas gotowania wywaru ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamam saama bez kasy
Co tak biednie pomidorowke na koruspie tam nawet nic miesa nie ma.Ja robie albo noge czy skrzydla.Oskubie i mam pyszna tresciwa zupke. Mimo ze jestem biedna bo zostaje mi po oplatach ok.200zl na miesiac to codziennie jemy mieso.2 razy w tyg. jakas zupka zazyczaj pomidorowka i na weekend rosolek.W tyg. jakies miesko.Ostatni polubialm bardzo watrobke i raz w tyg. robie.Tania i pyszna.Pol kg watrobki kosztuje ok3zl do tego 1kg ziemniaczkow.I za 6-7zl mam pysznay obiadek na 2 dni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sam Jones
nie lubie tłustych zup, a z korpusu jest wystarczająca :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lody pistacjowe
sama bez kasy odezwij sie do mnie, mam ubranka po mojej corce :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sam Jones
zupka wyszła zajebista, ale sie opchałam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
haha sama bez kasy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
hehe ja pierdziu to moj temat :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×